Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αίθριος και ζεστός ο καιρός μέχρι να… χαλάσει – Η πρόγνωση για σήμερα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Λίγες βροχές θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Πελοποννήσου και της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Από 19 έως 23 βαθμούς η θερμοκρασία.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τρίτη

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη με πιθανότητα στα ορεινά για πρόσκαιρη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και στα ορεινά της δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά της Πελοποννήσου όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 και από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 που βαθμιαία θα ασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικούς -νοτιοδυτικούς. Από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 και από το μεσημέρι νότιοι-νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aλλοπρόσαλος ο καιρός της Μ.Εβδομάδας και του Πάσχα


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε