Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις για σήμερα

Οι λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα με πρόσκαιρες τοπικές βροχές, καθώς και η περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νότιοι 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθει από 03 έως 18 βαθμούς κελσιου. Στα δυτικά η μέγιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 18 βαθμούς κελσιου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 18 βαθμούς κελσιου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανή βροχή τις πρωινές ώρες κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς κελσιου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν  νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς κελσιου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς κελσιου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 14 βαθμούς κελσιου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε