Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αίθριος καιρός, υψηλές θερμοκρασίες

Αίθριος καιρός, υψηλές θερμοκρασίες

Καλός καιρός και υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα προβλέπονται για τη Μεγάλη Πέμπτη.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια βορειοδυτικοί 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, 3 με 5 και στα νοτιά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται στην Αττική, με τους ανέμους να πνέουν ασθενείς και το πρωί δυτικοί βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, με τους ανέμους να πνέουν βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε