Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αίθριος ο καιρός με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 32 βαθμούς Κελσίου

Αίθριος ο καιρός με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 32 βαθμούς Κελσίου

Καλό καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα.

Στην Μακεδονία και την Θράκη, ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος και βαθμιαία τοπικές νεφώσεις όποτε θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές η καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς και στα υπόλοιπα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά Ιονίου την Ήπειρο την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Θεσσαλία την ανατολική Στερεά την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την  Κρήτη, ο καιρός προβλέπεται με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια όπου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από  βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. 

    
    

    
    

   

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε