Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Αίθριος ο καιρός σήμερα – Δείτε που θα βρέξει το Σαββατοκύριακο

Αίθριος ο καιρός σήμερα – Δείτε που θα βρέξει το Σαββατοκύριακο

Γενικά βελτιωμένος προβλέπεται ο καιρός σήμερα με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα ανατολικά και τη θερμοκρασία σε μικρή πτώση. Βροχές το Σαββατοκύριακο.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ορεινά κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα νότια βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν  βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα βροχής κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο

Ο καιρός στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και πιθανώς στη βόρεια Κρήτη προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές. Καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στις βορειότερες περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή

Ο καιρός στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και πιθανώς στη βόρεια Κρήτη προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές γενικά ασθενείς. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε