Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

“Ακομα δεν έχουμε δει τα χειρότερα” λένε οι Έλληνες

“Ακομα δεν έχουμε δει τα χειρότερα” λένε οι Έλληνες

Η οικονομική κατάσταση το σημαντικότερο πρόβλημα για τους Έλληνες, την οποία το 100% χαρακτηρίζουν «κακή», σύμφωνα με τον ευρωβαρόμετρο.

Το 100% των Ελλήνων χαρακτηρίζουν την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας «κακή», σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό στην ΕΕ, όπου ο μέσος όρος είναι 77%.

Στη σχετική κατάταξη, τους Έλληνες ακολουθούν οι Ισπανοί με 99%, οι Πορτογάλοι με 97% και οι Ιρλανδοί με 96%, ενώ στον αντίποδα μόνο το 15% των Σουηδών και των Λουξεμβούργιων και το 21% των Γερμανών υποστηρίζουν ότι η κατάσταση της εθνικής τους οικονομίας είναι κακή.

Παράλληλα, το 78% των Πορτογάλων και το 77% των Ελλήνων και των Κυπρίων θεωρούν ότι «δεν έχουμε ακόμη δει τα χειρότερα» σε ό,τι αφορά τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην αγορά εργασίας. Ο κοινοτικός μέσος όρος είναι 60%.

Εξάλλου, η οικονομική κατάσταση είναι το σημαντικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα για το 66% των Ελλήνων, ακολουθούν η ανεργία που απασχολεί έντονα το 57% των συμπολιτών μας και το δημόσιο χρέος με 20%.

Διαβάστε
Τηρήστε τα συμφωνηθέντα είπαν σε Σαμαρά και Βενιζέλο οι τροικανοί

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε