Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλέξης Μάρδας: Η δύσκολη καθημερινότητα πριν το θάνατό του

Αλέξης Μάρδας: Η δύσκολη καθημερινότητα πριν το θάνατό του

Οι τελευταίες δύσκολες μέρες ενός ανθρώπου που έλαμψε δίπλα στους Beatles αλλά έφυγε από τη ζωή μόνος μέσα στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι. Ο Αλέξης Μάρδας, γνωστός επιχειρηματίας και παραγωγός, ο Magic Alex όπως τον αποκαλούσε ο Τζον Λένον, υπέφερε τα τελευταία χρόνια από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Όπως αποκαλύπτεται, τα τελευταία χρόνια, ο διάσημος παραγωγός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Υπέφερε από παραμορφωτική αρθρίτιδα, που έχει καταστήσει αρκετά δύσκολη την καθημερινότητα του.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο, την ακριβή αιτία θανάτου θα αποκαλύψει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει.

Ο Αλέξης Μάρδας βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή (13.01.2017) μέσα στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι. Είχε μέρες να φανεί και αυτό προκάλεσε ανησυχία στον θυρωρό της πολυκατοικίας, ο οποίος ειδοποίησε τους συγγενείς του.

Παρουσία δικηγόρου και αστυνομικών οι συγγενείς του άνοιξαν την πόρτα και τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν εδώ και μέρες νεκρός.

Ο Αλέξης Μάρδας, γεννήθηκε το 1942. Υπήρξε «γκουρού» των Beatles, ενώ ο Τζον Λένον τον θεωρούσε ως τον δάσκαλό του και συνήθιζε να τον αποκαλεί «Magic Alex», εξαιτίας των εντυπωσιακών γνώσεών του στις επιστήμες και την τεχνολογία.

Στο παρελθόν, ο Αλέξης Μάρδας ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τάνια Τρύπη, με την οποία απέκτησε μία κόρη, τη Μαρίνα, η οποία είναι σήμερα 23 χρόνων.

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε