Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλλαγές και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων

Αλλαγές και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων
Σε καταργήσεις και τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών που εξυπηρετούν την περιοχή Παλλήνης – Γέρακα, προχωρεί από την Δευτέρα ο ΟΑΣΑ.
Συγκεκριμένα, επεκτείνεται η διαδρομή της γραμμής 301, ώστε να συνδεθεί απευθείας η περιοχή Ανθούσας με τον σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Τροποποιείται η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 302 ώστε να εξυπηρετεί τους κατοίκους και προς τις δυο κατευθύνσεις από-προς το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.
 
Παράλληλα, καταργείται, λόγω μικρής επιβατικής κίνησης, η λεωφοριακή γραμμή 315 Στ. Νομισματοκοπείο-Παλλήνη, καθώς επίσης και η γραμμή 303 Στ. Νομισματοκοπείο-Γέρακας.
 
Οι επιβάτες της δεύτερης θα εξυπηρετούνται από την λεωφορειακή γραμμή 302, για το τμήμα της διαδρομής στη περιοχή του Γέρακα, ενώ για το τμήμα της διαδρομής από το Σταυρό Αγ. Παρασκευής έως το Νομισματοκοπείο θα εξυπηρετούνται με μετεπιβίβαση στις γραμμές Α5-304-305.
 
Επίσης, αυξάνονται τα δρομολόγια της γραμμής 314, που εξυπηρετούν το Πανόραμα. Η γραμμή 319 δεν θα εκτελείται από την λεωφόρο Σπάτων αλλά μέσω της λεωφόρο Μαραθώνος.
 
Επεκτείνεται η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 324 Παλλήνη-Εργατικές Κατοικίες-Κάντζα μέχρι την περιοχή του γηπέδου Ανθούσας, καλύπτοντας συγκοινωνιακά την ευρύτερη περιοχή.
 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε