Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αλλαγές στα δρομολόγια των λεωφορείων από 1η Αυγούστου

Αλλαγές στα δρομολόγια των λεωφορείων από 1η Αυγούστου

Επίσης, από σήμερα λειτουργεί όλο το 24ωρο η λεωφορειακή γραμμή Χ96 , Πειραιάς – Αερολιμένας Αθηνών Express, (μέσω Λ. Ποσειδώνος και Λ. Βάρης).

Σε αναπροσαρμογή των λεωφορειακών γραμμών προχωράει από την προσεχή Δευτέρα, 1η Αυγούστου ο ΟΑΣΑ, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και την ενίσχυση της σύνδεσης βασικών συγκοινωνιακών κόμβων της πρωτεύουσας, όπως το λιμάνι του Πειραιά, ο σταθμός υπεραστικών λεωφορείων και το διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών, από όπου καθημερινά διακινούνται χιλιάδες ταξιδιώτες.

Για τις γραμμές αυτές, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, το ωράριο λειτουργίας τους επεκτείνεται όλο το 24ωρο, ενώ στο χρονικό διάστημα από 00:30 έως 05:30 τα ξημερώματα, αναπροσαρμόζεται και η διαδρομή των παρακάτω γραμμών:

– Χ95 , Σύνταγμα-Αεροδρόμιο, και επεκτείνεται από τη πλατεία Συντάγματος έως το λιμάνι του Πειραιά. (πλατεία Καραϊσκάκη)

– Χ93 , Σταθμός υπεραστικών λεωφορείων Κηφισού – Αερολιμένας Αθηνών, επεκτείνεται η διαδρομή της υφιστάμενης γραμμής μέχρι το λιμάνι του Πειραιά. (πλατεία Καραϊσκάκη)

Επίσης, από σήμερα λειτουργεί όλο το 24ωρο η λεωφορειακή γραμμή Χ96 , Πειραιάς – Αερολιμένας Αθηνών Express, (μέσω Λ. Ποσειδώνος και Λ. Βάρης), η οποία έχει ενισχυθεί ώστε να διευκολύνει την εξυπηρέτηση των επιβατών από το λιμάνι του Πειραιά και προς το αεροδρόμιο.

Υπογραμμίζεται ότι, οι επιβάτες που επιβιβάζονται από το διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών και το λιμάνι του Πειραιά θα έχουν τη δυνατότητα να αποβιβάζονται σε όλες τις στάσεις κατά μήκος των αξόνων κατόπιν ενημέρωσης του οδηγού. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται σημαντικά ο επιβάτης ώστε να διανύει την μικρότερη δυνατή απόσταση έως τον τελικό προορισμό του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε