Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Αλλη μια μέρα ταλαιπωρίας – 24ωρη απεργία στα μέσα μεταφοράς – Και άλλη 24ωρη την Δευτέρα!

Από το πρωί η κατάσταση στους κεντρικούς δρόμους είναι τραγική με εξαίρεση κάποιες ώρες της ημέρας που εκ των πραγμάτων κοπάζουν οι μετακινήσεις.

 

Ακινητοποιημένα είναι σήμερα και για 24ωρες, μετρό, ηλεκτρικός, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ λόγω της νέας 24ωρης απεργίας που πραγματοποιούν τα σωματεία των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Έτσι δεν θα κινηθούν: μετρό, ηλεκτρικός, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ.

 
Ακινητοποιημένα θα μείνουν σήμερα και τα τρένα του ΟΣΕ καθώς και ο προαστιακός λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Ομως η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί και από βδομάδα. Ακινητοποιημένα θα μείνουν και την Δευτέρα, όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργία.

Αύριο Παρασκευή οι εργαζόμενοι σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς και τον προαστιακό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις περικοπές των αποδοχών όσο και στις ρυθμίσεις (μετατάξεις, συγχωνεύσεις, ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών) που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών, το οποίο εγκρίθηκε την Τρίτη από το υπουργικό συμβούλιο.

Ημέρα τρέλας στους δρόμους

Χάος το πρωι στη Λεωφ. Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα, στην Ποσειδώνος, στην Κηφισίας, στην Κατεχάκη, στην Μεσογείων, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου αλλά φυσικά και στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στον Κηφισό. Σοβαρά προβλήματα και στην Αττική Οδό όπου σχεδόν όλα ήταν για ώρες ακινητοποιημένα!

ΩΡΑ 09.10 ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΩΡΑ 08:40 ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΩΡΑ 08:35 ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε