Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Άλλη μια μέρα ταλαιπωρίας – Χωρίς λεωφορεία, τραμ, ΜΕΤΡΟ και τρόλεϊ

Ακινητοποιημένα για άλλη μια φορά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Εξαίρεση ο ΗΣΑΠ, όπου θα γίνει στάση εργασίας 12:00-16:00 και ο Προαστιακός που λειτουργεί κανονικά.

Λεωφορεία, Μετρό, τρόλεϊ και Τραμ δεν πρόκειται να κινηθούν και για ακόμη μια φορά, όσοι χρησιμοποιούν τις αστικές συγκοινωνίες για τις καθημερινές μετακινήσεις τους, θα αναγκαστούν είτε να πάρουν ταξί (τα οποία θα κυκλοφορούν κανονικά) είτε τα αυτοκίνητά τους.

Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12.00 το μεσημέρι εώς τις 16.00 το απόγευμα. Τις υπόλοιπες ώρες τα δρομολόγια των τρένων θα γίνονται κανονικά.

Κανονικά θα γίνουν τα δρομολόγια του Προαστιακού.

Όπως κανονικά θα κινηθούν και τα ταξί. Μπορεί οι ιδιοκτήτες να έχουν εξαγγείλει απεργία διαρκείας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφασίσει πότε θα ξεκινήσει.

Στο υπόλοιπο απεργιακό δελτίο, την Τετάρτη ετοιμάζονται να απέχουν οι καθηγητές, ενώ αποχή θα κάνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη οι δικηγόροι. Ο ΔΣΑ έχει αποφασίσει αποχή και για τις 3-4 Νοεμβρίου. Μέχρι και την Πέμπτη θα συνεχίσουν τις στάσεις εργασίας (09:00-11:30) οι δικαστικοί υπάλληλοι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απεργούν οι καθηγητές την Τετάρτη

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε