Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ανακαλείται πολυέλαιος λόγω κινδύνου πτώσης

Η εταιρεία αποσύρει το συγκεκριμένο προϊόν λόγο κινδύνου πτώσης του.

Η ανακοίνωση της γενικής γραμματείας καταναλωτή.

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία PHILIPS αποσύρει από την αγορά και ανακαλεί τους κλασικούς πολυελαίους «Massive» με κωδικό προϊόντος 38631/86/10, οι οποίοι κατασκευάστηκαν ανάμεσα στο 2005 και το 2009. Ο πολυέλαιος έχει εννέα βραχίονες, με ένα λευκό γυάλινο κώδωνα στο τέλος κάθε βραχίονα. Το ύψος του πολυέλαιου είναι 1,375 μ. και το πλάτος του 0,9 μ. Από τον πολυέλαιο κρέμονται μικροί καφέ γυάλινοι κρύσταλλοι.
Στο συγκεκριμένο προϊόν ενδέχεται να εμφανιστεί σπάσιμο των δακτυλίων, που βρίσκονται στις δύο άκρες της αλυσίδας που συνδέει τον πολυέλαιο με την οροφή. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε πτώση του πολυέλαιου.

Οι επηρεαζόμενοι πολυέλαιοι μπορούν να αναγνωριστούν από τον κωδικό προϊόντος, ο οποίος βρίσκεται στο ασημένιο αυτοκόλλητο στο εσωτερικό του καλύμματος (καπάκι κορυφής). Εάν ο κωδικός προϊόντος είναι 38631/86/10, τότε ο πολυέλαιος θα πρέπει να επισκευαστεί. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε αποσυνδέστε τον πολυέλαιο από την οροφή και τηλεφωνήστε στη δωρεάν γραμμή της εταιρείας Philips: 00800 – 7445 4775 (09.00-18.00, Δευτέρα έως Παρασκευή), όπου θα σας δοθούν περισσότερες οδηγίες για την επισκευή του. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.massive.eu. Επισημαίνεται ότι η διορθωτική αυτή ενέργεια δεν αφορά κανένα άλλο φωτιστικό Philips ή Massive.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε