Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ανακαλούνται 173 αυτοκίνητα Ford

Πρόκειται για μοντέλα Mondeo/Galaxy/SMAX στα οποία έχει εγκατασταθεί τροποποιημένο λογισμικό της BCMii.

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοίνωσε ότι η Ford Motor Hellas AEBE, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων FORD: Mondeo/Galaxy/SMAX – Μονάδα BCMii με παλαιότερη έκδοση λογισμικού.

Η ανάκληση αφορά 173 οχήματα, παραγωγής από 25-3-2010 έως 27-12-2010, ορισμένα εκ των οποίων ενδέχεται να επηρεάζονται από σφάλματα λογισμικού στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου αμαξώματος (BCMii), τα οποία μπορεί να προκαλέσουν διάφορες δυσλειτουργίες στα ηλεκτρικά συστήματα.

Τα οχήματα μπορεί να παρουσιάσουν δυσλειτουργίες που περιλαμβάνουν το μη ηθελημένο αναβόσβησμα των προβολέων ή των φλας ή/και την απενεργοποίηση των προβολέων.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της FORD, για να εγκατασταθεί στα επηρεαζόμενα οχήματα το τροποποιημένο λογισμικό της BCMii ή εάν πρόκειται για οχήματα με πετρελαιοκινητήρα 2.0L (DW10C) το τροποποιημένο λογισμικό για την ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου κινητήρα (PCM), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης της εταιρείας Ford Motor Hellas AEBE στο τηλέφωνο 801 11 701 601.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε