Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ανακαλούνται 175 αυτοκίνητα Nissan

Το πρόγραμμα ανάκλησης αφορά μοντέλα Juke 1.6 Turbo παραγωγής από 08 Μαρτίου 2010 έως 30 Ιανουαρίου 2012.

Στα 175 αυτοκίνητα θα γίνει έλεγχος καθώς υπάρχει πιθανότητα μη σωστού σφιξίματος του αισθητήρα πίεσης καυσίμου με την μπεκιέρα του κινητήρα.

Συγκεκριμένα, μπορεί ο αισθητήρας πίεσης του κυκλώματος καυσίμου να μην είναι καλά σφιγμένος στη μπεκιέρα του κινητήρα με αποτέλεσμα, λόγω των κραδασμών και της θερμοκρασίας του κινητήρα, να χαλαρώνει προοδευτικά.

Αν αυτή η κατάσταση δεν εντοπιστεί και συνεχίζεται η οδήγηση του αυτοκινήτου, μπορεί, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, αυτό να οδηγήσει σε διαρροή καυσίμου στο χώρο ανάμεσα στον αισθητήρα πίεσης καυσίμου και τη μπεκιέρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Όλοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων αυτοκινήτων θα ειδοποιηθούν σχετικά με συστημένες επιστολές από την εταιρεία NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., προκειμένου να πάνε στο κοντινότερο συνεργείο του δικτύου Nissan, ώστε να γίνει επιθεώρηση του σημείου επαφής του αισθητήρα πίεσης καυσίμου με τη μπεκιέρα και σφίξιμό του, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Εφόσον εντοπιστεί διαρροή καυσίμου, θα γίνει αντικατάσταση της φλάντζας του αισθητήρα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. στον αριθμό 210 3489438.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε