Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανασκόπηση 2015: Χρονιά… τρέλας! Ξενύχτια, Ζωή και ο γάμος που “χάλασε” ο Τσίπρας!

Ανασκόπηση 2015: Χρονιά… τρέλας! Ξενύχτια, Ζωή και ο γάμος που “χάλασε” ο Τσίπρας!

– Πώς έζησε η συντακτική ομάδα του Newsit.gr τα γεγονότα του 2015.
– Ξενύχτια, σουβλάκια, μασκαράδες και ένας γάμος που δεν θα ξεχάσει κανείς!
– ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (Οι περισσότερες ξεκαρδιστικές!).

Δύο φράσεις κλισέ θα ταίριαζαν για αυτήν την ανασκόπηση: “Περνάμε καλά στα παρασκήνια κι αυτό βγαίνει προς τα έξω” σε συνδυασμό με το “όταν δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι, απόλαυσέ το”.

Σε εμάς, όμως, δεν αρέσουν τα κλισέ. Γι’ αυτό και θα ξεκινήσουμε με μόνο μια λέξη της δικής μας, Μαρίνας Κουτσούμπα, που σύντομα έγινε… σλόγκαν:

Το 2015, στα γραφεία του NewsIt.gr έγινε… ΧΑΜΟΥΛΗΣ!

Βουλευτικές εκλογές (επί δύο), δημοψήφισμα, Eurogroups και Σύνοδοι Κορυφής (χάσαμε το λογαριασμό), ψηφοφορίες στη Βουλή… Από ξενύχτια χορτάσαμε, κούραση μάς περισσεύει, η αλήθεια όμως είναι ότι δεν σταματήσαμε να γελάμε! Κι έτσι, καταφέραμε να… παρατείνουμε τις αντοχές μας.

Γιατί εκτός από κούραση, μας περισσεύει και τρέλα, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας!

Ποιος είναι αυτός ο αψηλός;

Βράδυ Πρωτοχρονιάς και στο γραφείο εμφανίζεται ένας απρόσκλητος επισκέπτης… “Ποιος είναι αυτός δίπλα σου, Πραξιτέλη Σαραντόπουλε;”, αναρωτηθήκαμε και εκείνος μας σύστησε τον “φίλο του”, Patrick Dempsey, γνωστός και ως Derek Shepherd στο “Grey’ s Anatomy”. 

Νωρίτερα, ο Χρήστος Μαυραγάνης γνώρισε την αποθέωση, αφού έφτασε στο γραφείο παρέα με την παραγγελία… μαμούθ για το πρωτοχρονιάτικο “τραπέζι” μας!

 

Ένα.. γουρούνι στο Eurogroup

Βράδυ 20ής Φεβρουαρίου με ένα από τα… αμέτρητα Eurogroup που έγιναν εκείνο το διάστημα. Περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα η Καρολίνα Μισέλ ετοιμάζεται να φύγει. Εξαφανίζεται για λίγα λεπτά και επιστρέφει ντυμένη… γουρούνι! “Σιγά μην έχανα το μασκέ!”, μας είπε, την ώρα που εμείς είχαμε λιώσει στο γέλιο (δείτε την Μαρία Καούκη στο βάθος)!    

 

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2015 κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα… νωρίς νωρίς. Για την ακρίβεια στις 2 Μαρτίου! Ωστόσο, η φετινή πίτα ήταν ξεχωριστή μιας και φτιάχτηκε από την χρυσοχέρα του site, Τίνα Στίνη. Όσο για το φλουρί; Βρέθηκε στο κομμάτι της Μαίρης Καλουτσάκη!

 

Σήμερα γάμος… ΓΙΝΕΤΑΙ;

Ποιος θα το φανταζόταν ότι στο διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα για δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου, ο πρώτος άνθρωπος που θα σκεφτόμασταν θα ήταν η Καρολίνα μας που την ίδια ημέρα… παντρευόταν!
Η μοναδική από το NewsIt.gr που παρευρέθηκε στο γάμο ήταν η Μαίρη Καλουτσάκη, μιας και μυστήριο χωρίς κουμπάρα δεν γίνεται!

Και αφού στεφάνωσε τα παιδιά, ανέλαβε την… απευθείας μετάδοση για έμας που είχαμε “μαραζώσει” στο γραφείο και δεν μπορούσαμε να είμαστε εκεί… από νωρίς!

Γιατί στις 3 το πρωί της κάναμε έκπληξη…!

 

Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί

Ήταν το πιο δύσκολο live της χρονιάς. Όχι μόνο γιατί ξεκινήσαμε το πρωί της 12ης Ιουλίου και τελειώσαμε το επόμενο πρωί, αλλά και γιατί ως πολίτες αγωνιούσαμε για το αποτέλεσμα της Συνόδου Κορυφής που θα έκρινε το μέλλον της χώρας μας.

Ύστερα από 17 ώρες, ανακοινώθηκε η συμφωνία για την Ελλάδα, αφήνοντας μακριά το Grexit, ο Τσίπρας αποχώρησε με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια… το ίδιο και εμείς!
Στη φωτογραφία, βέβαια, δείχνουμε πιο φρέσκοι μιας και βρισκόμασταν στα μισά του “μαραθωνίου” αν και οι… παρενέργειες μάλλον έχουν αρχίσει αν κρίνουμε από την πόζα της Ιουλίας Ράπτη! 

 

Τώρα το πλοίο έχει σαλπάρει…

Ξημερώματα 23ης Ιουλίου. Η Ολομέλεια της Βουλής συνεδριάζει για την ψήφιση του νομοσχεδίου με το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων και η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφασίζει να μιλήσει στις 3.20 π.μ.
Η Πρόεδρος της Βουλής δεν έπαιζε μόνο με τα νεύρα των βουλευτών, αλλά και με τα δικά μας, και κυρίως της Νανάς, που στις 6 το πρωί θα έπρεπε να είναι με σύζυγο και μωρό στο λιμάνι!

Όπως βλέπετε από το ύφος της, δεν πιστεύει με τίποτα ότι θα προλάβει… αλλά ευτυχώς διαψεύστηκε! Και πήγε διακοπές!

 

Ζωή είναι αυτή, Ζωίτσα μου;

Το πρωί της 14ης Αυγούστου υπερψηφίστηκε το τρίτο μνημόνιο. Η συνεδρίαση της Βουλής άρχισε στις 2 τα ξημερώματα και ολοκληρώθηκε περίπου στις 11 το πρωί με εμάς φυσικά να το πηγαίνουμε… σερί. Και πάνω που λέγαμε “άντε τελειώνουν”, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τους κάνει όλους άνω κάτω και δεν δέχεται να κατοχυρωθεί το αποτέλεσμα αν δεν γυρίσουν στην αίθουσα της Ολομέλειας οι βουλευτές των κομμάτων.

Αν είχαμε βίντεο από εκείνη την ολονυχτία, θα βάζαμε μουσικό χαλί το τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη:
“Ζωή είναι αυτή Ζωίτσα μου
μαζί σου που περνάω
κάθε στιγμή την τύχη μου
για σένα βλαστημάω…”.

 

Σαν να μην πέρασε μια μέρα

20 Αυγούστου και… τι πρωτότυπο! Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει διάγγελμα για πρόωρες εκλογές. Η αλήθεια είναι ότι είχε περάσει ενάμισης μήνας από το δημοψήφισμα και είχαμε αρχίσει να μελαγχολούμε μέσα στο κατακαλόκαιρο. Πού να τρέχεις τώρα σε παραλίες, νησιά, ταβερνάκια… Καλά που άρχισε η προεκλογική περίοδος και βρήκαμε κάτι να κάνουμε!

Μην μπερδεύεστε επειδή μας βλέπετε χαμογελαστούς. Είναι το χαμόγελο της απελπισίας! Οι μισοί είχαν ήδη ξεχάσει ότι έκαναν διακοπές και οι άλλοι μισοί μόλις είχαν επιστρέψει και προσγειώθηκαν απότομα -πιο απότομα δεν γινόταν- στην πραγματικότητα.

ΥΓ. Στο βάθος, ο Τάκης Μαρίνης δεν έχει πάρει χαμπάρι και συνεχίζει ανεπηρέαστος το live του αγώνα…

 

Για να σ’ εκδικηθώ…

 … σου κάνω photobombing! Δέκα ημέρες πριν από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και όλοι δουλεύουμε σε εξοντωτικούς ρυθμούς, την ώρα που το TLife.gr απολαμβάνει τη χαλαρότητα που επικρατεί στον κόσμο του lifestyle. Ε, πώς να μην ζηλέψουμε; Η Κατερίνα Σερέτη αναλαμβάνει δράση και με τη βοήθεια της Νανάς Σκορδιαλού σχεδιάζουν την επιχείρηση “Καταστρέφοντας τη φωτογραφία της Άρτεμις Θύμιου”. 

Κομμάτια έχω γίνει κι έχεις την ευθύνη (Αλέξη)

Ξημερώματα 21ης Σεπτεμβρίου και εν αναμονή του τελικού αποτελέσματος των εκλογών… σερνόμαστε μέχρι την αίθουσα συσκέψεων για την –καθιερωμένη πλέον- selfie! Αν και ο καναπές είναι… τεράστιος, δυσκολευτήκαμε να βρούμε την κατάλληλη πόζα.

Τελικά μας… έσωσε η γειτόνισσα Άρτεμις που προσφέρθηκε να μας βγάλει μια ρημάδα φωτογραφία για να μην ταλαιπωρούμαστε ΚΑΙ με αυτό!
Κι ενώ κόντευε να μας πάρει ο ύπνος μόλις κάτσαμε στον καναπέ, είχαμε τη Μαίρη Καλουτσάκη να φωνάζει “μα έτσι δεν θα είναι selfie!”… και ιδού το αποτέλεσμα!

 

Ένα… σουβλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο

20 Δεκεμβρίου: Ε, να μην κουραστούμε λίγο παραπάνω εν όψει Χριστουγέννων; Εκλογές προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, λοιπόν, και… για να πάνε κάτω τα φαρμάκια, είπαμε να φάμε κάτι βρε αδερφέ!

ΥΓ. Τα μισά καλαμάκια ήταν κοτόπουλου, γιατί προσέχουμε τη σιλουέτα μας…
ΥΓ1. Εντάξει, ας είμαστε ειλικρινείς: πήραμε κοτόπουλο για τον Πραξιτέλη και την Καρολίνα που δεν τρώνε χοιρινό

Και κάπως έτσι φτάσαμε στην τελευταία ημέρα του έτους! Ας ελπίσουμε ότι το 2016 θα φάμε περισσότερα καλαμάκια… σπίτι μας!

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και όσο γίνεται περισσότερα χαμόγελα!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε