Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αναβαθμίζεται σχολικό συγκρότημα στον Δήμο Περάματος

Αναβαθμίζεται σχολικό συγκρότημα στον Δήμο Περάματος
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου «Εργασίες συντήρησης στο 6ο Δημοτικό Σχολείο και 1ο Νηπιαγωγείο Περάματος», προϋπολογισμού 175.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης.

Αντικείμενο του έργου, το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας, είναι η αναβάθμιση των υποδομών του 6ου Δημοτικού Σχολείου και του 1ου Νηπιαγωγείου Περάματος, με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών. Το σχολικό συγκρότημα περιβάλλεται από τις οδούς Έβρου, Ευρυβιάδου και Μακεδονίας.

Τι περιλαμβάνει το έργο

Το έργο, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: καθαίρεση της υφιστάμενης μόνωσης του αύλειου χώρου του 6ου Δημοτικού Σχολείου (ο οποίος αποτελεί την οροφή του 1ου Νηπιαγωγείου) και κατασκευή νέας μόνωσης, χρωματισμούς, αντικατάσταση παραθύρων καθώς και τοποθέτηση περίφραξης στον αύλειο χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου, επίστρωση αυλής µε ελαστικό συνθετικό τάπητα, κατασκευή σκιαδίων µε πέργκολες ξύλου στον χώρο των κερκίδων, δημιουργία καναλιών απορροής ομβρίων στην αυλή του 6ου Δημοτικού Σχολείου, επιστρώσεις πεζοδρομίου στην οδό Ευρυβιάδου.

Τέλος, σημειώνεται ότι τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Περάματος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις