Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Δημοσίου για την Κερατέα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στις 24 Μαΐου θα τα… ξαναπούν στις δικαστικές αίθουσες ο δήμος Κερατέας και η κυβέρνηση.

Και αυτό γιατί η εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει το Ελληνικό Δημόσιο κατά απόφασης του Ειρηνοδικείου Λαυρίου για την υπόθεση της κατασκευής ΧΥΤΥ στην Κερατέα, που επρόκειτο να γίνει σήμερα Τρίτη στο Πολυμελές Πρωτοδικείο, αναβλήθηκε.

Η προσφυγή του Δημοσίου αφορά την απαγορευτική διάταξη του Ειρηνοδικείου Λαυρίου για τις εργασίες κατασκευής ΧΥΤΥ στο Ομβρυόκαστρο Κερατέας.

Η εκδίκαση της έφεσης αναβλήθηκε ώστε να συνεκδικαστεί με προσφυγή που έχει κατατεθεί και από την πλευρά των κατοίκων για το θέμα.

Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Κ. Λεβαντής, εμφανίστηκε βέβαιος πως στο τέλος οι κάτοικοι της Κερατέας θα δικαιωθούν. «Σε περίπτωση που δεν δικαιωθούμε θα δούμε πως θα κινηθούμε», είπε μιλώντας στον Βήμα 99,5 και κατήγγειλε πως δεν υπάρχει διάλογος με την κυβέρνηση.

«Ζητάμε διάλογο από την πρώτη ημέρα. Δεν μπορούμε να τους καθίσουμε στο τραπέζι με το ζόρι» τόνισε και σημείωσε δε ότι ενώ έχει γίνει συνάντηση με κοινοτικούς εκπροσώπους Περιβάλλοντος για το θέμα «οι Έλληνες υπουργοί δεν μας έχουν δεχτεί ακόμη».

Παράλληλα, τόνισε πως «θα έχουμε μεγάλες ευθύνες εάν υπάρξει νεκρός από τις συγκρούσεις», εκφράζοντας ανοιχτά την ανησυχία του για τις συγκρούσεις μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες τα ΜΑΤ για την Κερατέα

Το… γεφύρι της Λαυρίου – Ανοίγουν ξανά ένα από τρία μπλόκα, μένει κλειστός ο δρόμος

«Τσιμέντωσαν» τη Λαυρίου απ’ άκρη σ’ άκρη – Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση… διάνοιξης – ΦΩΤΟ και βίντεο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε