Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ανεβαίνει η θερμοκρασία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας συνθέτουν το σκηνικό του καιρού τη Μεγάλη Τρίτη.

Θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι, οι οποίοι βαθμιαία θα ενισχυθούν. Το πρωί στα δυτικά και την ηπειρωτική χώρα η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Πιο αναλυτικά…

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα και από τα δυτικά θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς που γρήγορα θα γίνουν νότιοι 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία κατά τόπους θα πυκνώσουν και το βραδύ θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ ενισχυμένοι από το βράδυ. Από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες το βραδύ κατά τόπους θα πυκνώσουν. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Νότιοι 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά και νοτιά τοπικά 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νότιοι 3 με 5 μποφόρ ενισχυμένοι από το βράδυ και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 και από το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν . Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά τον καιρό στην ανανεωμένη σελίδα του NEWSIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε