Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Άννυ: Φρούριο οι φυλακές της Κέρκυρας όπου μεταφέρεται ο παιδοκτόνος – Πώς θα είναι το κελί του – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από epirusgate
ΦΩΤΟ από epirusgate

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Άννυ  έφτασε στην Ηγουμενίτσα λίγο πριν τις 4:00 το απόγευμα και στις 4:30 μπήκε στο πλοίο “Αγία Θεοδώρα” για να μεταφερθεί στην Κέρκυρα…

Τα μέτρα κάτω από τα οποία γίνεται η μεταφορά του, είναι κάτι παραπάνω από αυστηρά, με την κοινωνία να “βράζει” από οργή, για τα όσα έγιναν στο υπόγειο της Μ. Βόδα.

Η μεταφορά του λοιπόν δεν έγινε με κλούβα αλλά με αυτοκίνητο τύπου τζιπ, των ΕΚΑΜ ενώ σε όλη τη διαδρομή από την Αθήνα στην Ηγουμενίτσα, άνδρες των ΕΚΑΜ άνοιγαν το δρόμο για να περάσει το αυτοκίνητο με τον παιδοκτόνο.

ΦΩΤΟ από epirusgate

Όμως, το ίδιο αυστηρά μέτρα λήφθηκαν τόσο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όσο και στης Κέρκυρας…

Πώς θα είναι το κελί του

Αυτό που θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν οι αρχές, είναι αυτό που ψιθιρίζεται από εκατομμύρια πολίτες της χώρας. Ότι δηλαδή, θα πληρώσει για το ασύλληπτο έγκλημά του, με το νόμο της φυλακής.

Οι φυλακές της Κέρκυρας - ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Έτσι, στις φυλακές της Κέρκυρας, έχει ήδη διαμορφωθεί ένα ειδικό κελί, στο οποίο ο πατέρας της αδικοχαμένης Άννυ θα είναι μόνος του και απομονωμένος γενικότερα, από τους άλλους κρατούμενους.

Θα κρατείται κάτω από ειδικές συνθήκες φύλαξης, έτσι ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο επίθεσης, από άλλους κρατούμενους.

Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέντζου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε