Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Άννυ: Ο πατέρας τα είχε με τραβεστί κι έναν φίλο του!

Φωτό newsIT
Φωτό newsIT

Σοκάρουν τα στοιχεία που φέρονται να περιλαμβάνονται στην δικογραφία της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας της τετράχρονης Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα, αφού ο ίδιος φέρεται να διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με έναν φίλο του και μία τρανσέξουαλ ονόματι Ρόζα!

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους τις σοκαριστικές, ανατριχιαστικές και αποτρόπαιες λεπτομέρειες της δολοφονίας της τετράχρονης Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα, οι οποίες περιλαμβάνονται, κατά πληροφορίες, στη δικογραφία της υπόθεσης.

Ο δολοφόνος στην προανακριτική του απολογία περιέγραψε, σύμφωνα με πληροφορίες, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πως τεμάχισε και εξαφάνισε το άψυχο κορμί της Άννυ και πως μεθοδικά εξαφάνισε τα ίχνη της κόρης του, καθαρίζοντας ακόμα και τα σιφόνια!

Ωστόσο, αίσθηση προκαλούν και οι αναφορές στις σεξουαλικές προτιμήσεις του 27χρονου πατέρα που αναμένεται να οδηγηθεί σε κελί των φυλακών της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, φίλος του “Σάββα” (σ.σ. ο πατέρας) ο οποίος κατέθεσε στις αρχές περιγράφει πως διατηρούσαν ερωτική σχέση με 27χρονο παιδοκτόνο, με τον οποίο γνωρίζονταν από το 2007.

«Αυτός τότε ήταν ζευγάρι με μια τραβεστί, τη Ρόζα. Επειδή έκανα παρέα με τη Ρόζα γνώρισα και το Σάββα. Το 2008 γίναμε ζευγάρι με το Σάββα και μέναμε σε ξενοδοχεία. Ήμασταν ζευγάρι μέχρι το 2010“, ανέφερε στην κατάθεση του.

“Έδερνε συνέχεια την μητέρα” λένε οι γείτονες

Από την άλλη γείτονας του ζευγαριού περιγράφει πως υπήρχαν πολλοί καυγάδες και πως ο Σάββας έδερνε συνέχεια την μητέρα της Άννυς: «Όλο τσακώνονταν και άκουγα φωνές και κλάματα από τη μητέρα και τη μικρή», ενώ, αποκλείει η μικρή να έφυγε μόνη της.

Ερώτηση: Η Άννυ φτάνει το πόμολο της πόρτας;

Απάντηση: Άμα σηκώσει το χέρι το φτάνει με το ζόρι.

Ερώτηση: Θα μπορούσε να ξεκλειδώσει;

Απάντηση: Είναι μικρό παιδί. Δεν νομίζω. Δεν θα μπορούσε να ανεβεί ούτε τα σκαλιά από το υπόγειο μόνη της, ούτε να τα κατέβει. Δεν θα μπορούσε να βγει μόνη της από την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Το πόμολο της εξώπορτας χρειάζεται κάποια δύναμη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε