Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Άννυ: Προκλητικός ο πατέρας – “Είμαι ζιγκολό επωνύμων” – “Καλό ταξίδι Άννυ, είσαι ελεύθερη πια” – Λουλούδια και μηνύματα αγάπης για την τετράχρονη

Φωτό newsIT
Φωτό newsIT

– “Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας” ένα από τα πολλά μηνύματα αγάπης για την Άννυ έξω από το σπίτι στην Μιχ. Βόδα
– Εξακολουθεί να κρατά προκλητική στάση ο πατέρας της τετράχρονης Άννυ
– Αρνείται ότι δολοφόνησε το ίδιο του το παιδί και προσπαθεί να κάνει… “ροζ” την υπόθεση
– Πως προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους αστυνομικούς
– Οι σοκαριστικές του αποκαλύψεις για την ζωή του ως συνοδός κυρίων
– Ποια η σχέση του με τους δολοφόνους του Μένη Κουμανταρέα

Οι μέρες περνούν αλλά κανείς δεν μπορεί ακόμη να ξεχάσει την τραγική ιστορία της τετράχρονης Άννυ.

Μίας αθώας ψυχής που χάθηκε τόσο άδικα. Τις τελευταίες ώρες, στην οδό Μιχ. Βόδα, έξω από το σπίτι που έμενε η τετράχρονη, δεκάδες άνθρωποι φτάνουν για να εκφράσουν την θλίψη τους.

Μία θλίψη που δεν μπορεί να σβήσει, ειδικά όσο δεν ρίχνεται “φως” στις λεπτομέρειες της υπόθεσης, αφού ο 27χρονος πατέρας της τετράχρονης, ο “Σάββας”, αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τις αρχές.


Στο σημείο έχουν κατατεθεί πολλά λουλούδια, αλλά και σημειώματα αγάπης.

Κάποια από αυτά αναφέρουν: “Αντίο Άννυ! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, θα είσαι πάντα στην καρδιά μας! Αξίζεις την καλύτερη θέση στον παράδεισο! Δεν έχεις θέση στην βρομερή μας κοινωνία. Να είσαι πάντα καλά εκεί πάνω… Σε αγαπάμε όλοι. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ! Είσαι ελεύθερη πια! Αντίο άγγελέ μου!”.


Ένα άλλο μήνυμα αναγράφει: “Έφυγες άδικα ψυχούλα μου. Ο Θεός είναι μεγάλος. Και είσαι ήδη κοντά του, στον παράδεισο. Μπορεί να έφυγες ΑΔΙΚΑ, αλλά για πάντα θα μείνεις στις καρδιές όλων μας. Η Παναγία και ο Χριστούλης ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ. Μικρή μας Άννυ…”.

Κι ενώ τα μηνύματα αγάπης για την αδικοχαμένη τετράχρονη δεν έχουν τελειωμό, ο πατέρας της, ο οποίος κατηγορείται για την στυγερή δολοφονία της, συνεχίζει να τηρεί προκλητική στάση, που αν μη τι άλλο δείχνει έλλειψη (αυτο)σεβασμού.

“Ζιγκολό επωνύμων”

Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε… Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απλά και κατανοητά η στάση που κρατά ο 27χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για την ειδεχθή δολοφονία του ίδιου του παιδιού του.

Ο “Σάββας” αρνείται να μιλήσει για την… ταμπακιέρα και αναλώνεται σε μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού των ανδρών της αστυνομίας με… “ροζ” αφηγήσεις.

Ο 27χρονος προχώρησε σε σοκαριστικές αποκαλύψεις, αφού ισχυρίζεται πως ήταν ζιγκολό επωνύμων και σύχναζε σε γκέι μπαρ στα Πατήσια, όπου μάλιστα γνώρισε και τους δολοφόνους του Μένη Κουμανταρέα!

Κουτσομπολιά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, ο παιδοκτόνος Stanislav Bakardziev, γνωστός και ως “Σάββας” προσπάθησε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης να αποπροσανατολίσει τους αστυνομικούς προκειμένου να κερδίσει χρόνο και να μεθοδεύσει τις επόμενες κινήσεις του.

“Έχω κάνει έρωτα με πολλούς επώνυμους της σόουμπιζ και του χώρου της μόδας. Κοιμήθηκα με δύο μόδιστρους και έναν γνωστό κομμωτή. Τους αναγνώρισα μετά όταν τους είδα στα κανάλια. Μου έδιναν πολύ καλά λεφτά, 100-200 ευρώ την φορά”, τους είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, σε μία προσπάθεια να τραβήξει ακόμα περισσότερο την προσοχή των αστυνομικών, έδωσε και… “πικάντικες” λεπτομέρειες αλλά και αξιολόγηση των επιδόσεων των επωνύμων μετά τις συνευρέσεις τους!

Κάποια δόση αλήθειας

Παρά το γεγονός πως η προσπάθειά του να στρέψει το “βλέμμα” των αστυνομικών ήταν αποτυχημένη, οι ισχυρισμοί του μάλλον επιβεβαιώνονται τουλάχιστον ως ένα βαθμό.

Κι αυτό διότι όντως πριν γνωρίσει την Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα, σύχναζε σε γκέι μπαρ στα Κάτω Πατήσια, “ψαρεύοντας” πελάτες.

Εκεί μάλιστα γνώρισε και τον 25χρονο Stefan Matasareanu αλλά και τον 29χρονο Cosmin Gaitan, που δολοφόνησαν τον 83χρονο συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, τον Δεκέμβριο του 2014, στο σπίτι του στην Κυψέλη.

Οι ομοιότητες των υποθέσεων Κουμανταρέα – Άννυ

Παρά το ότι η δολοφονία της Αννυ δεν συγκρίνεται με την υπόθεση του Μένη Κουμανταρέα, οι αστυνομικοί εντοπίζουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά στους δράστες.

Ένα από αυτά είναι η παντελής έλλειψη εκτίμησης από την πλευρά τους για την ανθρώπινη ζωή, αλλά και τα οικονομικά τους κίνητρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάββας εξαφάνισε το παιδί διότι φοβόταν ότι θα έχανε την Ντιμιτρίνα, η οποία εκδιδόταν προσφέροντάς του οικονομική άνεση για να έχει καλή ζωή και ναρκωτικά.

Από την άλλη, ο Stefan και ο Cosmin (κυρίως ο πρώτος) δεν δίστασαν να σκοτώσουν τον επί μία δεκαετία ευεργέτη τους για να του αποσπάσουν 200.000 ευρώ που είχε στην κατοχή του μετά από την πώληση ενός ακινήτου.

Ακόμη, ο Σάββας μετά τα όσα έκανε, σύχναζε σε ίντερνετ καφέ για μέρες, ενώ και ο Stefan δύο ημέρες πριν την σύλληψη του διασκέδαζε μέχρι πρωίας σε κλαμπ στο Γκάζι.

Ρεπορτάζ: Ηλίας Κούκος
Επιμέλεια: Χρήστος Μαυραγάνης
Με πληροφορίες από: Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε