Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Άννυ: Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα – “Αφήστε με να κάνω το μνημόσυνο του παιδιού μου” – Όλη η απολογία της

Άννυ: Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα –  “Αφήστε με να κάνω το μνημόσυνο του παιδιού μου” – Όλη η απολογία της

Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα της άτυχης Άννυ, Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα, μετά την απολογία της ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα για την κατηγορία της έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η 25χρονη έλεγε ότι θέλει να μείνει έξω από τη φυλακή για να κάνει το μνημόσυνο του παιδιού της.  Βάζει στο “κάδρο” και τον φίλο του συντρόφου της, Νικολάι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 25χρόνη αρνήθηκε την κατηγορία που αντιμετωπίζει επισημαίνοντας πως άφησε το παιδί να το κρατήσουν οι γονείς του 27χρόνου παιδοκτόνου και όχι ο ίδιος.

Μάλιστα η 25χρόνη φέρεται να μην απέκλεισε στην απολογία της το ενδεχόμενο ο Νικολάι, ο φίλος του 27χρόνου παιδοκτόνου, να εμπλέκεται στην εξαφάνιση του πτώματος.

“Το Σάββατο 2 Μαΐου μιλησα με το Σάββα κι επέμεινα να μου δώσει στο τηλέφωνο τον Νικολάι, γιατι είχα υποψίες ότι είχε σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Νικολάι με καθησύχασε λέγοντάς μου ” δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αν ακούσεις και τίποτα μην στεναχωρηθείς. Αφού έμαθα απο την αστυνομία τι είχε συμβεί δεν αποκλείω ο Νικολάι να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος” φέρεται να υποστήριξε η 25χρόνη ενώπιον της ανακρίτριας.

Την ίδια στιγμή η μητέρα της 4χρόνης δεν αρνήθηκε πως τις τελευταίες ημέρες είχε περάσει από το μυαλό της ότι ενδεχομένως είχε συμβεί κάτι κακό στο παιδί της.

“Το χειρότερο που πέρασε απο το μυαλό μου τις τελευταίες ημέρες ήταν μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα στο παιδί και απο τον πανικό του ο Σάββας το εξαφάνισε” υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες, επισημαίνοντας πως δεν είχε καθόλου καλή σχέση με την μητέρα του 27χρόνου παιδοκτόνου.

“Δεν ενέκρινε τη δουλειά που έκανα (σ.σ. η πεθερά), αλλα τα λεφτά που της έδινα ήταν καλά” τόνισε στην απολογία της, προσθέτοντας πως ο 27χρονος της είπε ότι “πήρε το παιδί από τη μάνα του όταν τσακώθηκε μαζί της επειδή εκείνη πούλησε το τάμπλετ του παιδιού για να παρει τσιγάρα”.

Στην κατάληξη της απολογίας η 25χρόνη φέρεται να τόνισε : “Δεν έχω καμία ανάμειξη. Αφήστε με να κανω τα σαράντα του παιδιού μου”.

Ολόκληρο το απολογητικό υπόμνημα

“Ψάχναμε το παιδί μαζί με τον πατέρα της και εγώ δεν ήξερα τη μία και πραγματική αλήθεια, οτι αυτος δηλαδή είχε σκοτώσει και κατακρεουργήσει το παιδί μου.

Πρέπει να το πάρω απόφαση οτι το παιδί μου δε ζει και να αφήσω ελέθερο τον ευατό μου να το θρηνήσω και να βγάλω από μέσα μου το θυμό που έχω για τον φονιά του.

Εγώ το παιδί το άφησα για να το προσέχει η γιαγιά του, δε το άφησα για να το κρατήσει αυτός ο ψυχρός δολοφόνος.

Ούτε στην πιο τρελή μου φαντασία δε σκέφθηκα πως ο βιολογικός πατέρα της Άννυ θα μπορούσε να σκοτώσει το παιδί και μάλιστα με τέτοιο φρικαλέο τρόπο.

Πως μπορεί να κατηγορούμαι, ότι είδα κάτι σαν πιθανό και το αποδέχθηκα ή ότι άφησα το παιδί μου σ΄αυτόν, για να το πάει στη μάνα του και οτι αυτος θα μπορούσε κάνει κάποιο κακό σ΄αυτό το πλασματάκι. Ούτε η ίδια του η μάνα δε το φαντάσθηκε”, υποστηρίζει μεταξύ άλλων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε