Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Aνοιξαν οι δρόμοι στο κέντρο – Λήγουν και οι στάσεις εργασίας στα Μέσα Μεταφοράς

ΩΡΑ 15.40 Φοιτητές της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς έξω από τη Βουλή

– Ολοκληρώθηκε και η πορεία φοιτητών
– Νωρίτερα πορεία έκανε η ΑΔΕΔΥ στο υπ. Οικονομικων
– Πορεία και το ΠΑΜΕ στο υπ. Εργασίας

ΩΡΑ 15.25 Οι φοιτητές κατευθύνονται στην Βουλή ΦΩΤΟ NEWSIT

ΩΡΑ 14.20 Ενα μπλοκ της ΕΑΒ έξω από το υπ. Οικονομικών

ΩΡΑ 13.40 ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΟΔΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ

ΩΡΑ 13.30 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ

Ποιες ώρες ακινητοποιούνται τα ΜΜΜ:

Xειρόφρενο τραβούν για τέσσερις ώρες σήμερα οι οδηγοί της ΕΘΕΛ. Συγκεκριμένα τα λεωφορεία ακινητοποιήθηκαν από τις 5 έως τις 7 το πρωί και θα διακόψουν και πάλι την κυκλοφορία τους από τις 10 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Τετράωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα οι τεχνικοί της ΕΘΕΛ.

Στα τρόλεϊ η στάση εργασίας ήτανι 12:00 με 15:00, ενώ στα μέσα σταθερής τροχιάς, (Μετρό-Τραμ-Ηλεκτρικός) 12:00 με 16:00.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ.

Ακινητοποιημένα επίσης, έμειναν από τις 12 έως τις 3 μετά το μεσημέρι, τόσο τα τρόλεϊ όσο και οι συρμοί του ΟΣΕ λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στη στάση εργασίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Αλλαγές στα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Προαστιακού λόγω της τρίωρης στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ.

Ειδικότερα, καταργούνται δεκάδες δρομολόγια στους άξονες Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκης-Εδεσσας-Κοζάνης-Φλώρινας, Βόλου-Λάρισας, Λάρισας-Παλαιοφάρσαλα-Τρίκαλα , Αθήνας-Χαλκίδας, Πάτρας-Ολυμπίας-Καλαμάτας. Επίσης, άλλα προγραμματισμένα δρομολόγια θα αναχωρήσουν μετά τη λήξη της στάσης εργασίας.

Επίσης, καταργούνται δεκάδες δρομολόγια του Προαστιακού, τόσο στη διαδρομή Αθήνας-Κιάτου, όσο και στις διαδρομές Αεροδρόμιο-Άνω Λιόσια, αλλά και στη γραμμή της Λάρισας-Θεσσαλονίκης. Τέλος, καταργούνται τα διεθνή δρομολόγια, στην ελληνική διαδρομή 335, 361. Οι επιβάτες θα προωθηθούν στη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία.

Για τον λόγο αυτό το επιβατικό κοινό καλό θα είναι να ενημερώνεται από τα κατά τόπους γραφεία του ΟΣΕ για την εξέλιξη των δρομολογίων. 

 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε