Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Άνοιξε και το τελευταίο μπλόκο από τους αγρότες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ξαναέδωσαν ραντεβού στους δρόμους τον Νοέμβριο

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις και αποσύρουν τα τρακτέρ από το τελωνείο του Προμαχώνα, οι αγρότες των Σερρών. 

Οι εκπρόσωποι των αγροτών πήραν την απόφαση να ανοίξουν τα σύνορα, ύστερα από πολύωρη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στη γραμματεία Μακεδονίας – Θράκης, παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μιχάλη Καρχιμάκη.

Ο εκπρόσωπος των αγροτών, Γιώργος Κασάπογλου, χαρακτήρισε κρίσιμη και ουσιαστική τη συνάντηση και δήλωσε ότι συζήτησαν όλα τα αιτήματά τους με τον κ. Καρχιμάκη, αλλά και με τον υφυπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μάρκο Μπόλαρη. 

Υπογράμμισε δε, ότι οι αγρότες του Προμαχώνα κατανοούν την δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας και εμφανίστηκε ικανοποιημένος για το γεγονός, όπως είπε, ότι ο κ. Καρχιμάκης τους διαβεβαίωσε ότι η πόρτα του υπουργείου θα είναι στο εξής ανοικτή. Κοινοποίησε ότι οι αγρότες αποχωρούν από το τελευταίο μπλόκο, αλλά προειδοποίησε ότι αν έως τον ερχόμενο Νοέμβριο δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, θα ξαναβγούν στους δρόμους. 

Από την πλευρά του ο κ. Καρχιμάκης είπε ότι «η κυβέρνηση ακολουθεί μια νέα φιλοσοφία» και δεσμεύτηκε ότι οι συναντήσεις με τους αγροτοσυνδικαλιστές θα είναι συνεχόμενες με στόχο την επίλυση των προβλημάτων τους. 

   

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε