Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Άνοιξε ο δρόμος για ένα από τα σημαντικότερα έργα στην Δυτική Αττική

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εξέλιξη κομβικής σημασίας, για την Δ. Αττική αποτελεί η ίδρυση Επιχειρηματικού πάρκου, σε έκταση 2.000 στρεμμάτων στο Δήμο Ασπροπύργου και φορέα υλοποίησης το Βιομηχανικό Πάρκο Νοτίου Τομέα (ΒΙ.ΠΑ.ΝΟΤ), την οποία αποφάσισε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του, το Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου σχολιάζοντας την απόφαση τονίζει ότι “ανοίγει επιτέλους δρόμος, έστω και μετά από δέκα περίπου χρόνια ενεργειών, ώστε, να μπει τάξη στο πολεοδομικό χάος που επικρατεί στην συγκεκριμένη περιοχή του Δήμου Ασπροπύργου”. 

Σημειώνει δε ότι αυτή η εξέλιξη, σηματοδοτεί κινήσεις που πρέπει να γίνουν από όλες τις πλευρές, ώστε να τερματιστεί η πολεοδομική και χωροταξική αναρχία που επικρατεί σήμερα και σε άλλες βιομηχανικές περιοχές της Δυτικής Αττικής. Κλείνοντας υπογραμμίζει ότι “Η Περιφέρεια Αττικής, όπως είχε προεκλογικά δεσμευτεί, θα στηρίξει κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία που θα κινείται στην κατεύθυνση της πολεοδομικής τακτοποίησης και άλλων βιομηχανικών ή μη περιοχών της Δυτικής Αττικής”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε