Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ανοιξιάτικος καιρός με… βροχές σήμερα

 Ζεστός και υγρός καιρός με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά και πιθανώς στα νοτια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Εξασθένηση των νοτίων ανεμών στο Ιόνιο.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σταδιακή βελτίωση το απόγευμα στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με παροδικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά και πιθανώς πρόσκαιρα το απόγευμα στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις  με τοπικές βροχές. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι στα βόρεια . Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά και τα νοτια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και το απόγευμα πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και αργότερα στα Δωδεκάνησα. Το βραδυ πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και μέχρι το μεσημέρι βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχή και σχετική βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε