Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ανοιχτά τα διόδια Αφιδνών απο τους… “Δεν πληρώνω”

ΩΡΑ 16.20 Τα διόδια

Απο τις 4 το απόγευμα τα μέλη του κινήματος “Δεν Πληρώνω” έχουν σηκώσει τις μπάρες των διοδίων και αφήνουν τα οχήματα να περνούν χωρίς να πληρώνουν. Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Σε νέα κατάλψη των διοδίων Αφιδνών προχώρησαν τα μέλη του κινήματος “Δεν Πληρώνω” που διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις στα διόδια. Τα μέλη του κινηματος πραγματοποιούν τη διαμαρτυρία αυτή ενάντια στη νέα τροπολογία την οποία θεωρούν αντισυνταγματική και προειδοποιούν ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη.

Απο τις 4 το απόγευμα έχουν συγκεντρωθεί στα διόδια κι έχουν σηκώσει τις μπάρες αφήνωντας τους διερχόμενους οδηγούς να περνούν ελέυθερα.

ΩΡΑ 16.40: Μέλη του "Δεν πληρώνω" παραμένουν στα διόδια κρατώντας ανοιχτές τις μπάρες. ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

ΩΡΑ 16.20 Κρατώντας πλακάτ στα χέρια οι "Δεν πληρώνω" παροτρύνουν τους οδηγούς να μην πληρώσουν.ΦΩΤΟ NEWSIT

ΩΡΑ 16.15 Τα μέλη του κινήματος μοιράζουν φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς. ΦΩΤΟ NEWSIT

ΩΡΑ 16.05 Τα μέλη του "Δεν πληρώνω" σηκώνουν τις μπάρες στα διόδια Αφιδνών.ΦΩΤΟ NEWSIT

“Θα μειωθούν τα διόδια”

Ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης επανέλαβε σε δηλώσεις του ότι θα υπάρξουν σημαντικές μειώσεις διοδίων στα υπό κατασκευή τμήματα των αυτοκινητόδρομων και γενικότερα μειώσεις των διοδίων. Επίσης, θα καθιερωθούν εκπτώσεις για όσους κάνουν πολύ συχνές διελεύσεις, ενώ θα υπάρξουν και “γενναίες διευκολύνσεις” για τις τοπικές κοινωνίες με τα ηλεκτρονικά διόδια.

Όταν σύντομα συμβούν όλα αυτά, όλες οι αντιδράσεις θα είναι αδικαιολόγητες, πρόσθεσε ο υφυπουργός Υποδομών, διευκρινίζοντας ότι η μείωση των διοδίων θα επιβαρύνει και τις κοινοπραξίες αλλά και το Δημόσιο.

Διαβάστε επίσης:
Σήκωσες τη μπάρα; 200 ευρώ! – Δεν πλήρωσες εισιτήριο; Χειροπέδες!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε