Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ανοιχτά τα σχολεία στην Κεντρική Μακεδονία

Μέχρι στιγμής, σοβαρά προβλήματα δεν υπάρχουν πλην του ορεινού οδικού δικτύου όπου σε ορισμένες περιοχές χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Από το πρωί της Καθαράς Δευτέρας ο Περιφερειάρχης Π. Ψωμιάδης σε συνεργασία με τους επτά Αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας συντονίζει το έργο αποχιονισμού στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των πρώην νομαρχιών (το εθνικό οδικό δίκτυο παραμένει μέχρι 30/6/2011 στην αρμοδιότητα της πρώην Περιφέρειας και νυν Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης).

Από το πρωί όλα τα οχήματα – μηχανήματα της Περιφέρειας (αλατιέρες) επιχειρούν διαρκώς, με αποτέλεσμα την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας παρά την χιονόπτωση (εκτός της οδού Αγίου Βασιλείου – Χορτιάτη, που έκλεισε από την Τροχαία για προληπτικούς λόγους).

Τέλος, σημειώνεται ότι τα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας θα λειτουργήσουν κανονικά. Στις περιπτώσεις όπου διαπιστώνεται δυσχέρεια των μετακινήσεων λόγω ενδεχόμενης χιονόπτωσης ή παγετού, την ευθύνη για τη λειτουργία των σχολείων την έχουν οι Δήμαρχοι, αποφασίζοντας σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε