Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αντάρτικο των Δήμων – Δεν δίνουν ονόματα υπαλλήλων για διαθεσιμότητα

Αντάρτικο των Δήμων – Δεν δίνουν ονόματα υπαλλήλων για διαθεσιμότητα

Η διαθεσιμότητα των υπαλλήλων είναι ο προθάλαμος της απόλυσης απ’ το Δημόσιο

Με αυτό το σκεπτικό οι δήμαρχοι αποφάσισαν να μπλοκάρουν τη διαδικασία. Από σήμερα σε πολλούς δήμους ξεκίνησαν καταλήψεις, ειδικά στα γραφεία προσωπικού των δήμων, που είναι επιφορτισμένα με την κατάρτιση και την αποστολή των καταλόγων με τους προς διαθεσιμότητα υπάλληλους.

Σήμερα αναμένεται να φτάσει στους δήμους και η σχετική εγκύκλιος απ’ το υπουργείο με την οποία καλούνται οι δήμοι εντός 10 ημερών να αποστείλουν τον αριθμό των θέσεων που καταργούνται καθώς και αντίγραφα των ατομικών διοικητικών πράξεων θέσης σε διαθεσιμότητα των υπαλλήλων που απασχολούνταν στις θέσεις αυτές.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ συμμετέχει δυναμικά σε όλες τις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματισθεί γι’ αυτή την εβδομάδα. Αύριο θα συμμετάσχει στην πανελλαδική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ, από τις 12 το μεσημέρι και μέχρι το τέλος του ωραρίου.

Την Τετάρτη, θα συμμετάσχει στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση και την πανελλαδική στάση εργασίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το τέλος του ωραρίου. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει στις 12.30 το μεσημέρι στην πλ. Καλυθμώνος.

Την Πέμπτη, θα συμμετάσχει στην τρίωρη στάση εργασίας, από τις 8 το πρωί έως τις 11, των εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης και στη συγκέντρωση στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου θα διεξαχθεί η 3η ελληνογερμανική συνέλευση των δημάρχων.

Διαβάστε επίσης:
Έτοιμη η λίστα για τις απολύσεις στο Δημόσιο – Πόρτα εξόδου για 27.000 υπαλλήλους μέχρι το τέλος του 2013

Υπ.Διοικητικής Μεταρρύθμισης: Όσοι τίθενται σε διαθεσιμότητα ΔΕΝ θα απολύονται – Το πρόγραμμα ξεκινά άμεσα!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε