Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Αντιμέτωποι με συλλήψεις για την αποκλεισμένη Φυλή!

Σε θέσεις μάχης βρίσκονται οι εργαζόμενοι στους δήμους που έχουν καταλάβει τη χωματερή της Φυλής αντιδρώντας στην εφεδρεία, καθώς θα τεθεί σε εφαρμογή η εισαγγελική εντολή για άνοιγμα της, μετά από σχετικό αίτημα Καμίνη.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, καθώς τα σκουπίδια πνίγουν όλο το Λεκανοπέδιο και υπάρχει πια σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος έχει διαμηνύσει ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και ότι δεν θα αποχωρήσουν από τη χωματερή έστω και αν συλληφθούν όλοι όπως ανέφερε.

Η εισαγγελική παρέμβαση για άνοιγμα της χωματερής της Φυλής, έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής και προβλέπει αυτόφωρη διαδικασία για όσους παρεμποδίζουν την λειτουργία της χωματερής και την είσοδο των οχημάτων των δήμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από σήμερα περιμένουμε ακραία καιρικά φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες, που θα σκορπίσουν τα σκουπίδια παντού και θα βουλώσουν τα φρεάτια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ θα πραγματοποιήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου το πρωί του Σαββάτου στα γραφεία της για την πορεία των κινητοποιήσεων.

 

Διαβάστε επίσης:

Τόνοι σκουπιδιων θα φράξουν τα φρεάτια με τις βροχές – Ακούει κανείς ;

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για το Σαββατοκύριακο!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε