Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αντισυλλαλητήριο της Χ.Αυγής απόψε στη Νίκαια – Την ίδια ώρα διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ

Αντισυλλαλητήριο της Χ.Αυγής απόψε στη Νίκαια – Την ίδια ώρα διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ

Έτοιμη για πόλεμο εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή η οποία με ανακοίνωσή της υβρίζει χρησιμοποιώντας σκαιότατους χαρακτηρισμούς τον ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του με αφορμή το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο που θα γίνει στις 19.00 στη Νίκαια.

Mε έκτακτη ανακοίνωση μιλάει για άπλυτους εθνοπροδότες, μιλάει για σκουπίδια από το Πακιστάν, την Αλβανία και την Αφρική και καλεί τα μέλη της να δώσουν το παρών σε αντισυλλαλητήριο την ίδια ώρα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.

Η αντιφασιστική πρωτοβουλία διοργανώνεται απόψε μετά τις απειλές μελών της Χρυσής Αυγής εναντίον μεταναστών καταστηματαρχών στην περιοχή στους οποίους και επέδωσαν «τελεσίγραφο» να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να φύγουν από την Ελλάδα. Για το θέμα είχε κάνει αναλυτικό ρεπορτάζ το Newsit. (Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

»Λαθρομετανάστες από το Πακιστάν την Αλβανία την Αφρική και άλλα σκουπίδια που στοιβάχτηκαν στην πατρίδα μας, σε συνεργασία με εγχώριους άπλυτους εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ και άλλων “προοδευτικών” την Πέμπτη θα προσπαθήσουν το αδιανόητο, να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης στην Νίκαια (Καισαρείας 30), με σκοπό να θυροκολλήσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας και να απαιτήσουν το κλείσιμο των γραφείων μας.
»Έλληνες πατριώτες εθνικιστές, αυτό δεν θα περάσει, όχι τα γραφεία δεν θα κλείσουμε, αλλά ούτε να πλησιάσουν στα 500 μέτρα δεν θα τους αφήσουμε. Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι κάτω από τα γραφεία μας να βροντοφωνάζουν για τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους και εμείς οι νεότεροι ως δύναμη περιφρούρησης, σε συνεργασία με τοπικές από όλη την Αττική να αποτρέψουμε τον εχθρό και να διασφαλίσουμε την σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων της Νικαίας αλλά και της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας που θα γίνει στόχος των αναρχομπολσεβίκων.
»Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη, κινητοποιήστε τους πάντες, φίλους και γνωστούς. Η έκβαση των γεγονότων που θα λάβουν χώρα την Πέμπτη θα κρίνει τη μελλοντική μας θέση στην Δ. Αττική και Πειραιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χρυσαυγίτες προς μετανάστες καταστηματάρχες: “Εχετε μια εβδομάδα διορία για να φύγετε”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε