Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Απαγωγή 27χρονης: Στο “μικροσκόπιο” της Ασφάλειας η κίνηση των δραστών να μεταφέρουν το θύμα με μοτοσικλέτα – Στη Λούτσα (;) ήταν η “φυλακή” της

Απαγωγή 27χρονης: Στο “μικροσκόπιο” της Ασφάλειας η κίνηση των δραστών να μεταφέρουν το θύμα με μοτοσικλέτα – Στη Λούτσα (;) ήταν η “φυλακή” της

– Την περίεργη κίνηση των απαγωγέων με τη χρήση μοτοσικλέτας μελετούν οι αρχές
– Πεπεισμένοι οι αστυνομικοί ότι έχουν να κάνουν με ερασιτέχνες
– Από το νέο κύκλο καταθέσεων μαρτύρων προκύπτει ότι οι δράστες κρατούσαν το θύμα στη Λούτσα
– Τι είπε η 27χρονη για το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε στους γονείς της, πριν απελευθερωθεί

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας έχει μπει η περιεργη κίνηση των απαγωγέων της 27χρονης να την επιβιβάσουν σε μοτοσικλέτα για να τη μεταφέρουν κοντά στο σπίτι της, όπου και την απελευθέρωσαν, φορώντας της κράνος όπως και ο οδηγός της μοτοσικλέτας.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι έχουν να κάνουν με ερασιτέχνες, ενώ από το νέο κύκλο των καταθέσεων μαρτύρων προκύπτει ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Λούτσα. Εκεί έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες για να βρεθεί “η φυλακή” της 27χρονης, η οποία στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς είπε ότι το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε στους γονείς της ήταν με το κινητό του απαγωγέα.

«Το έκανα μέσα από τον χώρο που με κρατούσαν φυλακισμένη», είπε χαρακτηριστικά. Αυτό ήταν και το τηλεφώνημα που έπιασαν οι αστυνομικοί από κεραία κινητής τηλεφωνίας στη Λούτσα.

Τώρα, περιμένουν τα αποτελέσματα των αποτυπωμάτων και του DNA από τα σημειώματα που έστελναν οι απαγωγείς στους γονείς της κοπέλας.

Επίσης, οι έρευνες επικεντρώνονται και στο φιλικό περιβάλλον που είχε δημιουργήσει στο μαγαζί που εργαζόταν η κοπέλα.

Οι αστυνομικοί θα κάνουν και έρευνες και στην Τρίπολη, αφού η οικογένεια έχει και εκεί μεγάλο κύκλο αλλά και λόγω της ενασχόλησης του θείου της ο οποίος είναι ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε