Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Απειλεί με μηνύσεις ο Γ. Μαγκριώτης για τα Τέμπη

Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης απαντά αποκλειστικά μέσα από το NEWSIT.

Για σκευωρία και επίμονη λασπολογία εις βάρος του, που αν δεν σταματήσει θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη, κάνει λόγο ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, εξαιτίας επιστολής που του κοινοποιείται, και η οποία κάνει γνωστό 10ημέρες πριν το δυστύχημα των Τεμπών για την επικινδυνότητα του δρόμου! 

Όπως εξηγεί ο υφυπουργός μέσω του ΝewsIt.gr
πρόκειται για επίμονη διαστρέβλωση της αλήθειας, αφού η επιστολή που παρουσιάζουν τα δημοσιεύματα είναι της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΑΕ, μέσω της οποία εκπροσωπείται το υπουργείο και για το λόγο αυτό του έγινε η κοινοποίηση, προς τον Παραχωρησιούχο, που έχει την ευθύνη της ασφάλειας του δρόμου, να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, καθώς ο δρόμος παρουσίαζε φαινόμενα κατολίσθησης! Πιο συγκεκριμένα ο κ.Μαγκριώτης λέει στο NewsIt.gr: 

«Την ευθύνη για την ασφάλεια την έχει ο Παραχωρησιούχος, και η επιστολή αυτή της ΕΓΝΑΤΙΑΣ απευθύνεται στον Παραχωρησιούχο να ενεργοποιηθεί, και την κοινοποιεί στο υπουργείο. Δηλαδή, έχει γίνει ακριβώς το αντίθετο! 

Με βάση την σύμβαση παραχώρησης, παραχωρούνται στον Παραχωρησιούχο τα πάντα: και η εκμετάλλευση και το ρίσκο, και σαφώς έχει την ευθύνη να παρακολουθεί την ασφάλεια. Ενημέρωσε λοιπόν την ΕΓΝΑΤΙΑ ότι υπάρχει ενεργοποίηση της κατολίσθησης, η ΕΓΝΑΤΙΑ συμφώνησε και κλείσανε τα ΤΕΜΠΗ εγκαίρως, πριν το ατυχές συμβάν. Ασφαλώς και δεν υπάρχει καθυστέρηση ή άγνοια.

Σε εμάς απλώς κοινοποιήθηκε η επιστολή. Εμείς ενεργούμε μέσα από την ΕΓΝΑΤΙΑ, αυτός δηλαδή είναι ο εκπρόσωπός μας! Η ΕΓΝΑΤΙΑ έστειλε λοιπόν στον Παραχωρησιούχο, αυτές τις επιστολές να πάρει μέτρα, και απλώς τις κοινοποίησε σε εμάς.

Είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλουν να βγάλουν, και είναι ευνόητοι οι λόγοι που το κάνουν! Αυτά όλα τα μαζεύω, γιατί είναι μια σκευωρία ολόκληρη, θα δω πως θα κλείσει αυτός ο κύκλος της λασπολογίας. Και αν δεν αποκατασταθεί η αλήθεια να κάνω χρήση όλων των νόμιμων δικαιωμάτων μου». 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε