Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Απείλησαν συνδικαλιστή με… σφαίρα και κουλούρι

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI

Απειλές και τρομοκρατία κατά συνδικαλιστή που ξυπνούν μνήμες του περιστατικού της Κούνεβα.

Παράξενο… ”δώρο” επέλεξαν άγνωστοι να στείλουν στον προέδρου του Σωματείου υπαιθρίων εμπόρων και παζαριών Ελλάδος κο Σταμάτη Μέλλο παραμονή Χριστουγέννων. Σύμφωνα με το έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα το NewsIt.gr το Χριστουγεννιάτικο δώρο προς τον συνδικαλιστή, ήταν ένας φάκελος ο οποίος περιείχε μία σφαίρα και ένα.. κουλούρι. 

Όπως δήλωσε στο NewsIt.gr ο κ. Μέλλος, άγνωστοι πήγαν και άφησαν παραμονή Χριστουγένων στο σπίτι του στον Αγ.Ι.Ρέντη Αττικής, έναν απλό ταχυδρομικό φάκελο. Όταν πήγε σπίτι και τον άνοιξε δεν πίστευε στα μάτια του από αυτό που αντίκρισε. Ο φάκελος δεν είχε κανένα σημείωμα αλλά ένα κουλούρι και μία σφαίρα. 

”Δεν πάει το μυαλό μου ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Φοβάμαι όμως ότι είναι μήνυμα λόγω της συνδικαλιστικής μου δράσης”. Εδώ και καιρό δέχομαι συνεχείς τηλεφωνικές απειλές τόσο κατά της ζωής μου όσο και κατά μελών της οικογένειας μου. Έχω βρει ξανά σημειώματα με υβριστικό περιεχόμενο αλλά αυτός ο φάκελος που μου έστειλαν παραμονή Χριστουγέννων με έχει τρομοκρατήσει”

 


ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ; 

Όπως αποκαλύπτεται στο έγγραφο που κατέθεσε ο κος Μέλλος στην Υπηρεσία Εκβιαστών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, εδώ και δύο χρόνια το Σωματείο υπαιθρίων εμπόρων και παζαριών Ελλάδος έχει ξεκινήσει έναν αγώνα κατά του ισχυρότατου καρτέλ κουλουριών (υπαίθριων εμπορικών θέσεων) του δήμου Αθηναίων που κατά παράβαση του άρθρου 1 ν.3377/05 δημοπρατεί με αποτέλεσμα μία υπαίθρια θέση για πώληση κουλουριών να κοστίζει ετησίως έως 120.000€.

 


Μάλιστα το συγκεκριμένο καρτέλ το έχει καταγγείλει και από το βήμα της Βουλής στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου στις 09/04/09, καθώς και σε όλες τις αρμόδιες πολιτειακές αρχές. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε