Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ: Πως θα κινηθούν όλα τα Μέσα Μεταφοράς την Πέμπτη

Απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ: Πως θα κινηθούν όλα τα Μέσα Μεταφοράς την Πέμπτη

ΓΣΕΕ και  ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία για την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου. Δείτε αναλυτικά πως θα κινηθούν όλα τα Μέσα Μεταφοράς.

Το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματιστεί για τις 11.00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ ξεχωριστό συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει την ίδια ώρα στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ.

Λεωφορεία και Τρόλεϊ
Θα κινηθούν από τις 9.00 πμ εως τις 21.00 μμ. Οι εργαζόμενοι δηλαδή θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας εως τις 9.00 το πρωί και απο τις 9.00 το βράδυ εως τη λήξη της βάρδιας.

Συρμοί του ΜΕΤΡΟ και του ΗΣΑΠ
Θα κινηθούν από τις 10.00 πμ εως τις 16.00 μμ. Οι εργαζόμενοι δηλαδή θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας εως τις 10.00 το πρωί και απο τις 4.00 το μεσημέρι εως τη λήξη της βάρδιας για να διευκολύνουν τους πολίτες να κατέβουν στα συλλαλητήρια.
Οι συρμοί του ΜΕΤΡΟ θα σταματάνε στη Δουκίσσης Πλακεντίας λόγω της απεργίας στον Προαστιακό.

Οι συρμοί του ΤΡΑΜ
Θα κινηθούν από τις 9.00 π.μ εως τις 17.00 μ.μ. Οι εργαζόμενοι δηλαδή θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας εως τις 9.00 το πρωί και από τις 5.00 το απόγευμα εως τη λήξη της βάρδιας.

Τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστικού
Δε θα κυκλοφορήσουν καθόλου καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην απεργία καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Τα πλοία
Θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια. Η απεργία των ναυτικών θα είναι σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και θα ξεκινήσει στις 12.01 της Πέμπτης ενώ θα λήξει στις 12.00 τα μεσάνυχτα.

Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της πως θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία, ενώ κλειστές θα παραμείνουν πολλές τράπεζες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε