Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Απίστευτες καταγγελίες από τον απερχόμενο διευθυντή εξοπλισμών: “Ξέρω ποιοί τα πήραν” – Θα παρέμβει εισαγγελέας;

– Καταγγελίες – σοκ από τον απερχόμενο Διευθυντή Εξοπλισμών, Βαγγέλη Βασιλάκο.
– Να παρέμβει τόσο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας όσο και η δικαιοσύνη!

Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο κ. Βασιλάκος, τα είπε όλα και ήταν συγκλονιστικός. Μάλιστα τα όσα εκστόμισε είναι τόσο σοβαρά που είναι επιβεβλημένη η παρέμβαση εισαγγελέα.

‘Οπως είπε:

– “Δέχτηκα απειλές αλλά δεν υπέκυψα. Διάφοροι αλητήριοι παρασιτούντες με λοιδώρησαν με αισχρό τρόπο. Δεν ενέδωσα,δεν τα πήρα.”

– “Ζητάτε από τον κ.Μπεγλίτη να σας πει ποιοί πλούτισαν. Εγώ ξέρω τα ονόματα, αλλά δεν έχει καμία σημασία να τα πω. Πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τους εξοπλισμούς. Είναι παθογένεια.”

‘Οταν είχε γίνει γνωστή η παραίτηση του κ. Βασιλάκου, το Newsit, είχε επισημάνει οτι δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή.

Σκιαγραφώντας το προφίλ του επισημαναν άνθρωποι που τον ξέρουν καλά, οτι ο κ.Βασιλάκος “κατηγορήθηκε” ως άνθρωπος που είχε εμμονές οι οποίες δεν του επέτρεπαν να λύσει θέματα.

“Μας θεωρεί όλους -εκ των προτέρων- απατεώνες”, έλεγαν επιχειρηματίες του χώρου των εξοπλισμών οι οποίοι πολύ συχνά παραπονούνταν ότι ο κ.Βασιλάκος, ούτε καν  δεχόταν να τους συναντήσει. Η αλήθεια είναι ότι ο κ.Βασιλάκος ήταν εξαιρετικά σχολαστικός ακόμη και με το “και” που αναφερόταν σε κάθε σύμβαση. Αλλά με όλα αυτά που αποκαλύπτονται μέρα με την μέρα για προμήθειες του παρελθόντος,ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει για “σχολαστικότητα”;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι κρύβεται πίσω απο την παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Αμυντικών Εξοπλισμών

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε