Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Απίστευτες καταγγελίες! Διπλοπληρώθηκαν έργα στη Θεσσαλονίκη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αυτό καταγγέλλει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε είπε ότι τα ίδια έργα, προϋπολογισμού 45.000 ευρώ το καθένα, μετά την ολοκλήρωσή τους επανέρχονταν για έγκριση από το Νομαρχιακό Συμβούλιο με διαφορετικούς, παρεμφερείς ή ακόμη και τους ίδιους τίτλους, με αποτέλεσμα να πληρώνονται δύο φορές ακόμη και από διαφορετικά προγράμματα!

Συγκεκριμένα, παρουσίασε παραδείγματα έργων για διαφορετικές περιπτώσεις εκτέλεσης και πληρωμής τους. Για την πρώτη περίπτωση εργασιών συντήρησης ρεμάτων στο Δήμο Βερτίσκου επισήμανε ότι εκτελέστηκε ένα έργο 45.000 όμως εμφανίζονταν στα χαρτιά… δύο έργα (!) τα οποία παραλήφθηκαν και πληρώθηκαν με εντελώς διαφορετικούς τίτλους!

Για τη δεύτερη περίπτωση εργασιών στην οδό Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου ανέφερε ότι στο συνολικό έργο μεγάλου προϋπολογισμού περιέχονταν τρία πακέτα 45.000 ευρώ τα οποία μετά την αποπληρωμή όλου του έργου, επανεμφανίστηκαν με διαφορετικό τίτλο και ξαναπληρώθηκαν.

Τέλος για την τρίτη περίπτωση έργων σε γήπεδα των Δήμων Απολλωνίας και Πανοράματος ο κύριος Τρεμόπουλος είπε ότι κάθε ένα από τα δύο αυτά έργα αφού εκτελέστηκε και πληρώθηκε, επανήλθε στο νομαρχιακό συμβούλιο με διαφορετικούς τίτλους και πληρώθηκε εκ νέου από άλλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Ο κ. Τρεμόπουλος γνωστοποίησε ότι θα καταθέσει άμεσα τα στοιχεία αυτά στον εισαγγελέα και ζήτησε την παρέμβαση της δικαιοσύνης…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε