Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Απίστευτη γκάφα της αστυνομίας

– Ανακοίνωσαν οτι οι γονείς της 27χρονης ήταν μέλη της RAF, χωρίς να το ελέγξουν
– Συνέντευξη του πατέρα της σε γερμανική εφημερίδα, διεψεύδει οτι η σύζυγός του είναι μέλος της RAF
– Διάψευση και απο την γερμανική ομοσπονδιακή εισαγγελία

Γκάφα άνευ προηγουμένου έκανε η αστυνομία ανακοινώνοντας οτι οι γονείς της 27χρονης γερμανίδας που συνελήφθη ήταν καταζητούμενοι ως μέλη της RAF και μάλιστα οτι ο πατέρας της σκοτώθηκε σε συμπλοκή με αστυνομικούς στη Βιέννη.

Η πραγματική μητέρα της 27χρονης ονομάζεται Μπάμπαρα Μέγιερ, είναι γεννημένη το 1958, έχει άλλα δύο αγόρια ενώ το όνομα του πατέρα της είναι ‘Αλμπερτ. Η Μπάρμπαρα Μέγιερ, πρώην μέλος της RAF είναι γεννημένη το 1956 και έχει διαφορετικό πατρώνυμο. Ηταν πράγματι παντρεμένη με τον τον Χορστ Μέγερ και έχει μαζί του μία κόρη αλλά μετά το θάνατο του απέκτησε με άλλον άντρα κι έναν γιό.

Το τραγικό λάθος της αστυνομίας έρχεται να επιβεβαιώσει και συνέντευξη του πατέρα της 27χρονης στη γερμανική εφημερίδα Bild και στο γαλλικό πρακτορείο του Βερολίνου. Ο Βόλφγκανγκ Μέγιερ που ζεί και εργάζεται στις φυλακές της γερμανικής πρωτεύουσας, αποδέχεται οτι η κοπέλα που συνελήφθη είναι η κόρη του αλλά διαψεύδει οτι η σύζυγός του είναι μέλος της RAF. Παραδέχεται οτι η κόρη του ανήκει στον αναρχικό χώρο αλλά υποστηρίζει οτι ουδέποτε έχει πάρει μέρος σε βίαιες πράξεις.

Την ίδια ώρα, η γερμανική ομοσπονδιακή εισαγγελία ανέφερε ότι η νεαρή Γερμανίδα  δεν είναι, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί από την ελληνική αστυνομία, η κόρη της Μπάρμπαρα Μέγιερ, η οποία είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στη RAF.  «Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η νεαρή γυναίκα που έχει συλληφθεί δεν είναι η κόρη της πρώην τρομοκράτισσας της RAF, Μπάρμπαρα Μέγιερ» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

Επιστολή των δύο αδελφών της 27χρονης

Με επιστολή τους που έστειλαν σε ιστοσελίδα, τα δύο αδέλφια της νεαρής καθηγήτριας διαψεύδουν οτι η μητέρα τους έχει οποιαδήποτε σχέση με τη RAF και κάνουν λόγο για “μεγάλο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες της αδελφής μας και της οικογένειάς μας”.

“Η μητέρα μας παρουσιάστηκε λοιπόν ως καταζητούμενη και εξαφανισμένη τρομοκράτης, τη στιγμή που ζει στην Ελλάδα παρέα με εμάς, την οικογένειά της” αναφέρουν στην επιστολή τους και προσθέτουν: “χειρότερη μοίρα είχε ο πατέρας μας Wolfgang στα χέρια τους, αφού όχι μόνο του άλλαξαν το όνομα, αλλά και τον παρουσίασαν να έχει σκοτωθεί σε ανταλλαγή πυροβολισμών με μπάτσους στην Αυστρία πριν από χρόνια! Αρκετά σοκαριστικό για έναν μουσικοθεραπευτή που ζει και εργάζεται υγιέστατος στη Γερμανία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Αποκλειστικά στο NewsIt κομμάτια του σχεδίου της προκήρυξης- Ετοίμαζαν μεγάλο χτύπημα αυτό το Σαββατοκύριακο κατά δικαστικών

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε