Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Απίστευτη καταγγελία και για τους “τυφλούς” της Πάτρας μετά τη Ζάκυνθο

Απίστευτη καταγγελία και για τους “τυφλούς” της Πάτρας μετά τη Ζάκυνθο

Ο δήμαρχος Ζακύνθου, Στέλιος Μποζίκης μίλησε όχι μόνο για τους τυφλούς της Ζακύνθου.

Λίγες ώρες μετά τα αποκαλυπτικά στοιχεία για τους τυφλούς της Ζακύνθου που έβλεπαν μια χαρά, ο δήμαρχος του νησιού, μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο στο ΣΚΑΙ στις 19:00 προχώρησε και σε νέες αποκαλύψεις.

Μετά την αποκάλυψη ότι από τους 388 “΄τυφλούς” της Ζακύνθου, οι 146 δεν προσήλθαν καν για επανέλεγχο, και από όσους εξετάστηκαν οι 221 επέμεναν ότι είναι τυφλοί.  Αλλά τελικά αποδείχθηκαν ότι μόνο 34 ήταν πραγματικά τυφλοί.

Ο κ. Μποζίκης αποκάλυψε ότι ένας από τους γιατρούς που έβγαζε υγιείς ανθρώπους ως τυφλούς στην Ζάκυνθο “τιμωρήθηκε” με μία απλή μετάθεση στον Πύργο, να “διδάξει” και εκεί προφανώς πώς βγαίνει κάποιος τυφλός ενώ βλέπει τα πάντα.

Μάλιστα, προχώρησε και σε μία άλλη αποκάλυψη. Όπως τόνισε στην Πάτρα, αν και έγινε ο απαιτούμενος επανέλεγχος για τα επιδόματα τυφλότητας, προέκυψε ότι μόνο 107 είναι τυφλοί.

Ο κ. Μποζίκης όμως διαψεύδει κάτι τέτοιο και δηλώνει πως έχει αποδείξεις σύμφωνα με τις οποίες από τις 107 επιβεβαιωμένες πλέον περιπτώσεις, περίπου 30 με 40 άτομα δεν είναι τυφλοί και άρα εξακολουθούν να παίρνουν παρανόμως το επίδομα τυφλότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόσοι λέτε ότι ήταν τυφλοί από τους 388 στην Ζάκυνθο;

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε