Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Απίστευτο! 487 πιλότοι και μηχανικοί για … 2 αεροπλάνα!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Το … μεγαλείο του ελληνικού κράτους δεν έχει όρια! Είπαν να βάλουν τέλος στην απίστευτη αργομισθία στην οποία οδήγησε η προηγούμενη κυβέρνηση

τους 487 πιλότους και μηχανικούς της πρώην Ολυμπιακής και τους βάζουν σε νέες θέσεις… αργομισθίας!
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας οι πιλότοι και οι μηχανικοί αεροσκαφών της πρώην Ολυμπιακής που δεν δέχθηκαν να βγουν σε σύνταξη και εδώ και μήνες πληρώνονται μισθούς από 4.000 ως 11.000 ευρώ, χωρίς να κάνουν τίποτε, παίρνουν πλέον μετάταξη στην Υ.Π.Α.
Που είναι το πρόβλημα; Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων η Υ.Π.Α. Δεν διαθέτει παρά μονάχα δύο αεροσκάφη, τα οποία είναι ήδη επανδρωμένα με πιλότους, ενώ ήδη υπάρχει και το προσωπικό που τα συντηρεί.
Με λίγα λόγια οι 487 νέοι υπάλληλοι δεν θα έχουν τίποτε να κάνουν. Από τη μια αργομισθία στην άλλη δηλαδή.
Το απίστευτο είναι ότι στην Υ.Π.Α. Υπάρχουν 500 κενές θέσεις, όχι όμως πιλότων και μηχανικών αεροσκαφών.
Έτσι τώρα η Υπηρεσία, θα πρέπει να συντηρεί τους υπαλλήλους αυτούς και να βρει και τα ανάλογα γραφεία για να τους στεγάσει!
Από τη μια απίστευτη απόφαση Κυβέρνησης στην άλλη. Η προηγούμενη Κυβέρνηση έδωσε την ευκαιρία στους υπαλλήλους αυτούς και κάθονται σπίτι τους και να παίρνουν από 50% ως 70% του μισθού τους, και η νέα έρχεται να τους δώσει το 100% του μισθού τους για να κάθονται σε ένα γραφείο!
Το τραγικό είναι, όπως περιγράφει ο πρόεδρος των εργαζόμενων της Υ.Π.Α. Ότι υπάρχουν πολλά κενά σε υπηρεσίες όπου χρειάζονται πιλότοι και τεχνικοί, αλλά κάποιοι αποφάσισαν να στείλουν χρήσιμους υπαλλήλους στην… αχρηστία και την αργομισθία.
Μια αργομισθία που σύμφωνα με την καταγγελία ο ελληνικός λαός θα την πληρώσει περίπου 100.000.000!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε