Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Απίστευτο! Έπεσε στο μηχανοστάσιο και έκανε 2 φορές το δρομολόγιο Μυτιλήνη-Πειραιάς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

– Η γυναίκα του έκανε δήλωση εξαφάνισης
– Ο ηλικιωμένος φώναζε αλλά δεν τον άκουγε κανείς
– Τον βρήκαν σώο και αβλαβή μετά από 24 ώρες
– Διαβάστε την απίστευτη περιπέτεια που έζησε…

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης, ένας 92χρονος, που επέστρεφε από τη Μυτιλήνη, μαζί με τη γυναίκα του. Κάποια στιγμή – και ενώ το ηλικιωμένο ζευγάρι καθόταν στο κατάστρωμα – ο 92χρονος σηκώθηκε και… η γυναίκα του έμελλε να τον ξαναδεί μετά από μία μέρα!

Οι ώρες περνούσαν και ο 92χρονος δεν επέστρεφε στο κατάστρωμα. Η σύζυγός του ειδοποίησε το πλήρωμα και αμέσως άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Μέχρι ανακοινώσεις βγήκαν, αλλά τίποτα! Το ενδεχόμενο να είχε πέσει στη θάλασσα είχε αποκλειστεί, αφού το πλοίο ήταν γεμάτο και κανένας δεν είχε δει κάτι τέτοιο…

Κάποια στιγμή το πλοίο έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά. Η σύζυγος του υπερήλικα έκανε δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία, την ώρα που το πλοίο, έπαιρνε το δρόμο για Μυτιλήνη. Έφτασε στο νησί και τότε συνέβη το απίστευτο! Μηχανικοί άκουσαν μια φωνή μέσα από το μηχανοστάσιο! Πήγαν και είδαν τον ηλικιωμένο, που ευτυχώς ήταν καλά στην υγεία του.

Τι είχε συμβεί; Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, έπεσε μέσα στο μηχανοστάσιο του πλοίου και από τον θόρυβο, δεν τον άκουγαν οι μηχανικοί. Έτσι ο 92χρονος παρέμεινε εγκλωβισμένος χωρίς φαγητό και χωρίς νερό μέχρι την επόμενη μέρα που κάποιος από το πλήρωμα άκουσε τη φωνή του!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε