Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Απίστευτο! Ο ΑΣΕΠ κάλεσε 76 μακαρίτες και συνταξιούχους να πιάσουν δουλειά στον ΟΔΙΕ

Το απόλυτο θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστές 76 μακαρίτες και συνταξιούχους του ΟΔΙΕ σε σκηνοθεσία ΑΣΕΠ την ώρα που η ανεργία καλπάζει και γίνεται προσπάθεια περιστολής των δημόσιων δαπανών.

Τη σοβαρή καταγγελία έκανε στο Νewsit o γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Κουτσιούκης ” πριν λίγες ημέρες, στα τέλη Αυγούστου, η πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του ΟΔΙΕ (Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδας), μας κατήγγειλε πως στις λίστες του ΑΣΕΠ, ανάμεσα στα 146 ονόματα των συμβασιούχων που κλήθηκαν να μονιμοποιηθούν βάση του προεδρικού διατάγματος και του νόμου Παυλόπουλου του 2004, υπάρχουν 76 ονόματα ανθρώπων που είτε έχουν πεθάνει, είτε έχουν συνταξιοδοτηθεί από τον Οργανισμό, είτε έχουν πιάσει δουλειά σε κάποιες άλλες δημόσιες υπηρεσίες.
Αυτό δημιουργεί μια αλγεινή εντύπωση του ΑΣΕΠ. Προφανώς εδώ υπάρχει ένα μπέρδεμα σε σχέση με τον ΟΔΙΕ και τον ΑΣΕΠ. Προφανώς ο ΑΣΕΠ έπρεπε να ζητήσει από τον Οργανισμό να ξεκαθαρίσει τις λίστες των συμβασιούχων όλα αυτά τα χρόνια, δηλαδή να αφαιρέσει από μεσα αυτούς που έχουν συνταξιοδοτηθεί και αυτούς που έχουν πεθάνει. Γιατί εάν δεν ξέρει ο Οργανισμός ποιους έχει συνταξιοδοτήσει, ποιος θα το ξέρει. Αντιλαμβάνεστε πως αυτό γίνεται είτε προς κωλυσιεργεία των προσλήψεων ή προς μαγείρεμα των πόσων θέσεων θα έπρεπε να έχει ο ΟΔΙΕ, κενών θέσεων δηλαδή, προκειμένου να προσλάβει κάποιους συμβασιούχους”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt o κ.Κουτσιούκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΑΣΕΠ κατηγορεί την κυβέρνηση για 55.000 ρουσφετολογικές προσλήψεις

100.000 προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ στους Δήμους

“‘Εφυγε” o εμπνευστής του ΑΣΕΠ Αναστάσης Πεπονής 



Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε