Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Απίστευτο το “φαγοπότι” στο ΙΚΑ – Κάθε μέρα και μία αποκάλυψη

Απίστευτο το “φαγοπότι” στο ΙΚΑ – Κάθε μέρα και μία αποκάλυψη

Ούτε ένα ουτε δύο αλλά πάνω από εννέα τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ που λεηλατούσαν οι οργανωμένες συμμορίες υπαλλήλων δίνοντας χιλιάδες μαϊμού συντάξεις και επιδόματα.

Στην αρχή αποκαλύφθηκε το κύκλωμα στο ΙΚΑ Καλλιθέας και στη συνέχεια άλλα εννέα υποκαταστήματα σε Αττική, Θεσσαλία και Κρήτη. Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κάνει λόγο για “Λερναία Ύδρα” αφού όλα δείχνουν πως το ένα υποκατάστημα ξεπροβάλλει μετά το άλλο.

Η ζημιά που έχουν προκαλέσει στο δημόσιο οι υπάλληλοι του ΙΚΑ, που έκοβαν συντάξεις και επιδόματα σε ασφαλισμένους “φαντάσματα”, έχει ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Ειδικά στην Κρήτη, το “όργιο” ήταν ανευ προηγουμένου αφού το 25%, δηλαδή 1 στους 4 έπαιρνε κάποιο επίδομα “μαϊμού”!

Επίσης βρέθηκαν γιατροί με χρυσές καταθέσεις που έδιναν με το κιλό τις αναρωτικές άδειες. Στους λογαριασμούς τους υπήρχαν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στον καθέναν.

Το ΣΔΟΕ προχώρησε στη δέσμευση των καταθέσεών τους, ωστόσο οι ελεγκτές δεν προλαβαίνουν να εντοπίζουν κι άλλους γιατρούς!

Τέλος όλα δείχνουν πως τα μεγάλα “λαβράκια” τώρα έρχονται αφού τώρα ξεκινάει η διαδικασία απογραφής των συνταξιούχων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπάλληλος ΙΚΑ: “Θα δώσω το ακίνητο μου για να καλυφθεί μέρος της ζημίας από την απάτη”

Μαζί την χτίσαμε! – Δεν την χαιρόμασταν όμως μαζί! – Ιδού η βίλα με πισίνα της υπαλλήλου που καταλήστεψε το ΙΚΑ με την συμμορία της!

Ακόμη μία σύλληψη μέλους του κυκλώματος του ΙΚΑ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε