Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Από τα δυτικά η επιδείνωση του καιρού

Βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία σχεδόν σε όλη τη χώρα θα επικρατήσουν την Τρίτη. Πτώση της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα δυτικά.

Στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Λίγα χιονιά στα βουνά της δυτικής Μακεδονίας. Στη Θράκη θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με βροχές. Τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο. Λίγα χιόνια στα βουνά της Ηπείρου. Τις απογευματινές ώρες στα νότια ο καιρός πρόσκαιρα θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα νότια θαλάσσια τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 και στην Πελοπόννησο έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα νότια, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες, και γρήγορα στα υπόλοιπα. Στα νότια τις απογευματινές ώρες ο καιρός πρόσκαιρα θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 και στα νοτιότερα θαλάσσια 7 μποφόρ. Από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Στη Θεσσαλία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα με βροχές κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικών διευθύνσεων στην Κρήτη τοπικά 6. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 και στην Κρήτη έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Λίγες τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια, βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα νότια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί. Από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε