Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αποφάσισε να… απαντήσει η ΓΕΝΟΠ και δίνει έκτακτη συνέντευξη Τύπου

Αποφάσισε να… απαντήσει η ΓΕΝΟΠ και δίνει έκτακτη συνέντευξη Τύπου

Μετά από εκκωφαντική σιωπή πολλών ημερών, οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ αποφάσισαν να δώσουν τη δική τους απάντηση στα όσα τους καταλογίζει το πόρισμα σοκ του ΣΔΟΕ για το πάρτι εκατομμυρίων εις βάρος της εταιρίας.

Η διοίκηση της ΓΕΝΟΠ δίνει έκτακτη συνέντευξη Τύπου για να απαντήσει –όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της- «στην επίθεση λάσπης που δέχεται και για να αναδείξει τους πραγματικούς λόγους αυτής της συκοφαντικής επίθεσης».

Η αντίδραση της ΓΕΝΟΠ έρχεται δυο 24ωρα μετά την απαγγελία κατηγοριών, σε βαθμό κακουργήματος, από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Συνδικαλιστές της ΔΕΗ, μέλη των διοικήσεων της εταιρίας και στελέχη του ΟΚΔΕ απειλούνται ακόμη και με ισόβια κάθειρξη.

Οι κατηγορίες αφορούν τη δεκαετία 1999-2010, όταν η ΓΕΝΟΠ πήρε εκατομμύρια ευρώ από τη ΔΕΗ, παρουσιάζοντας τριγωνικά τιμολόγια ή υπερτιμολογήσεις για ταξίδια στο εξωτερικό, φιλοξενία ξένων συνδικαλιστών ή και μελέτες που πληρώθηκαν αλλά δεν έγιναν ποτέ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για τη ΓΕΝΟΠ και ΔΕΗ

2 εκατ. ευρώ για να κάνουν διακοπές σε Ευρώπη κι Αμερική οι εργατοπατέρες της ΓΕΝΟΠ

Για “επίθεση λάσπης” κάνει λόγο η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για τα… ταξιδάκια των συνδικαλιστών της!

«Πάρτε πίσω τα λεφτά που “έφαγαν” οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ»

Εμείς θα πληρώσουμε το μεγάλο φαγοπότι της ΓΕΝΟΠ! – 2 εκατ. ευρώ στους συνδικαλιστές για… διακοπές! – Τι αποκαλύπτει πόρισμα «φωτιά»

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε