Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

O συμφοιτητής του Γιακουμάκη που ήρθε από τη Βραζιλία προσπαθεί να πείσει και άλλους να καταθέσουν

O συμφοιτητής του Γιακουμάκη που ήρθε από τη Βραζιλία προσπαθεί να πείσει και άλλους να καταθέσουν

“Ο απόφοιτος της Γαλακτομικής που ήρθε από τη Βραζιλία προσπαθεί να πείσει και άλλους που ξέρουν να καταθέσουν. Τις επόμενες μέρες θα πάει στην Κρήτη να προσκυνήσει το μνήμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη” αποκαλύπτει στο Newsit ο ντέτεκτιβ, Γιώργος Τσούκαλης.

Ανοίγουν τα στόματα όσων ξέρουν τι πραγματικά συνέβη στον Βαγγέλη Γιακουμάκη στη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα οι καταθέσεις που έχουν συλλέξει οι αρχές θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές.

Μάρτυρας – κλειδί ο απόφοιτος της Γαλακτομικής που ήρθε από τη Βραζιλία για να καταθέσει

Όπως δήλωσε στο Newsit o ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης που από την πρώτη στιγμή ερευνά την υπόθεση “έλεγα από την πρώτη στιγμή ότι το κλειδί στην υπόθεση Γιακουμάκη είναι στη Γαλακτοκομική Σχολή και στην ευρύτερη περιοχή. Δυστυχώς αυτό το σενάριο επαληθεύθηκε.

Έκανα έκκληση μαζί με την οικογένεια να ανοίξουν στόματα. Παρότι φύγαμε πολλές μέρες από τα γεγονότα, τελικά σιγά σιγά ανοίγουν στόματα. Είναι σημαντικό ότι το παιδί που ήρθε από τη Βραζιλία, σπουδαστής που αποφοίτησε πέρυσι αλλά γνώριζε τον Βαγγέλη, ήταν ο άνθρωπος που ειδοποίησε κάποια καθηγήτρια αρχικώς και στην πορεία ενημέρωσε και τον Διευθυντή της Σχολής. Το παιδί λοιπόν αυτό ήρθε νωρίτερα για τις γιορτές του Πάσχα, ήρθε νωρίτερα για να καταθέσει για τον Βαγγέλη.

Με συγκίνησε ιδιαίτερα το ότι προσπαθεί να πείσει και άλλους σπουδαστές να καταθέσουν εμπράκτως και αυτό το έχω επαληθεύσει κι εγώ. Με συγκίνησε ακόμη η επιθυμία του να πάει να ανάψει ένα κερί και να αφήσει λουλούδια στον τάφο του Βαγγέλη. Μάλιστα ήρθαμε σε επικοινωνία με τον θείο του Βαγγέλη και τις επόμενες μέρες αυτό το παλληκάρι θα μεταβεί στην Κρήτη για να επισκεφθεί το μνήμα του συμφοιτητή του.

Πιστεύω ότι τα στόματα σιγά σιγά αρχίζουν να ανοίγουν και ήδη γνωρίζω πολύ καλά ότι υπάρχουν και νέες καταθέσεις και θα υπάρξουν και άλλες” είπε χαρακτηριστικά ο ιδιωτικός ερευνητής.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο Γιώργος Τσούκαλης:

Στο μεταξύ με ενδιαφέρον αναμένονται ανακοινώσεις από τον ιατροδικαστή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Θεόδωρο Βουγιουκλάκη ο οποίος μιλώντας στο Newsit αποκάλυψε οτι πήρε στα χέρια του κάποια πρώτα αποτελεσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε