Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Newsit: “Να καείτε π…….. τραπεζικοί”

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Newsit: “Να καείτε π…….. τραπεζικοί”

Αυτό φώναζαν οι κουκουλοφόροι στους άνδρες εργαζόμενους που ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στην τράπεζα και εκλιπαρούσαν για βοήθεια.

“Να καείτε π…….” έλεγαν στις απελπισμένες γυναίκες που είχαν  “κρεμαστεί” από τα παράθυρα για να  πάρουν λίγο αέρα και να παραμείνουν ζωντανές.
Οι τελευταίες στιγμές των τριών αδικοχαμένων υπαλλήλων.

Ρίγη προκαλούν οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως ώρα με την ώρα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κουκουλοφόροι πυρπόλησαν τα γραφεία της Μαρφιν στην οδό Σταδίου. Το Newsit μίλησε με τον σύζυγο μιας από τις υπαλλήλους που σώθηκε την τελευταία στιγμή από τους πυροσβέστες. Ο 38χρονος τραπεζικός υπάλληλος περιγράφει λεπτό λεπτό τις στιγμές που έζησε η σύζυγός του μαζί με τους συναδέλφους της.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ Newsit

Η συγκλονιστική εικόνα υπαλλήλου που εκλιπαρεί για βοήθεια

Η σύζυγος του 38χρονου τραπεζικού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ όπως μας εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος. Σε ανάλογη κατάσταση βρίσκονται όλοι οι συνάδελφοί της. Είναι χαρακτηριστικό πως οι περισσότεροι κατά τη διάρκεια της νύχτας πετάγονταν έντρομοι από τα κρεβάτια τους. Η υποδιευθύντρια της τράπεζας παραμένει στο νοσοκομείο καθώς οι γιατροί δεν της έδωσαν εξιτήριο λόγω του ισχυρού σοκ που έχει υποστεί.
Ο τραπεζικός υπάλληλος μιλά ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια. Η μια μολότοφ λέει στο Newsit έσκασε μπροστά στην σπασμένη τζαμαρία και η άλλη μπροστά στην έξοδο κινδύνου. “Είναι προφανές ότι δεν ήθελαν να τους αφήσουν να βγούν από την καιόμενη τράπεζα” συμπληρώνει. Τρεις ήταν οι δράστες σύμφωνα με τα όσα του εκμυστηρεύτηκε η γυναίκα του αλλά και οι συνάδελφοι της. Οι δύο άνδρες έριξαν τις μολότοφ και στη συνέχεια μια γυναίκα τους έδωσε το μπιτόνι με το εύφλεκτο υλικό για να ραντίσουν και τους τοίχους.

Ούτε στα 5 μέτρα δεν μπορούσαν να δουν οι εγκλωβισμένοι υπάλληλοι

Ο 38χρονος άνδρας περιγράφει τις τελευταίες στιγμές των τριών υπαλλήλων που έχασαν τη ζωή τους απο τις αναθυμιάσεις. Η Αγγελική, μας λέει δεν  πρόλαβε να κουνηθεί από το γραφείο της στον δευτερο όροφο καθώς ήταν έγκυος. Η Παρασκευή δεν πρόλαβε να βγεί στο μπαλκόνι έπεσε λίγο πριν φθάσει στο οξυγόνο. Ο Νώντας άφησε την τελευταία του πνοή σαν ήρωας. Άνοιξε την πόρτα του κλιμακοστασίου για τους συναδέλφους του όμως δεν πρόλαβε ο ίδιος να περάσει την πόρτα της σωτηρίας.

Ξεσπασαν σε κλάματα οι εργαζόμενοι της τράπεζας μόλις έμαθαν για τον χαμό των συναδέλφων τους

“Η σύζυγος μου” σώθηκε την τελευταία στιγμή. Βρισκόταν στον δεύτερο όροφο και προσπαθούσε να αναπνεύσει ανάμεσα από τους μαύρους καπνούς. Δύο συνάδελφοι της κρεμάστηκαν από τα παρτέρια διπλανών κτηρίων και από εκεί τις απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες. Οι συνάδελφοι της αμέσως μετά το περιστατικό φυγαδεύτηκαν από τους εκπροσώπους των εργαζομένων καθώς κινδύευαν από το μένος άλλων κουκουλοφόρων που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο”. Με αυτά τα λόγια ο 38χρονος άνδρας ολοκλήρωσε την επικοινωνία μας ήθελε να πάει κοντά στην σύζυγο του που παρα λίγο να χάσει εξαιτίας κάποιων που μάλλον δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε