Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η επιστολή του Αρχιεπισκόπου στον Ηλία Ψινάκη για την εκστρατεία του

Πριν από λίγες μέρες είχαμε αναφερθεί στην εκστρατεία που ετοιμάζει ο Ηλίας Ψινάκης «Για ένα πιάτο φαΐ» με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τους άπορους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην καθημερινή τους σίτιση.

Όπως είχαμε αναφέρει σκοπός του δημοτικού συμβούλου Αθηνών δεν είναι η εκστρατεία του να πραγματοποιηθεί μόνο στην Αθήνα αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας ώστε να βοηθήσει και όσους μένουν εκτός πρωτεύσουσας. Για το λόγο αυτό ο Ψινάκης έχει ήδη κάνει κρούση σε πολλούς φίλους του καταξιωμένους καλλιτέχνες, ακόμα και από το εξωτερικό, ώστε να συμμετέχουν σε συναυλίες όπου με ένα πολύ φτηνό εισιτήριο θα συγκεντρώνονται χρήματα με σκοπό να μπει στο τραπέζι των οικονομικά αδυνάτων «ένα πιάτο φαΐ».

Στην εκστρατεία του θα συμμετέχουν ενεργά και θα βοηθήσουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο πολλά γνωστά πρόσωπα από το επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο. Επίσης, όπως είχαμε αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Αθηνών θα συναντούσε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμο Β’ ώστε μαζί με την Εκκλησία να βοηθήσουν τους οικονομικά ασθενείς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε και μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος έστειλε επιστολή στον Ηλία Ψινάκη, στην οποία μάλιστα χαρακτηρίζει τις προτάσεις του δημοτικού συμβούλου ως ενδιαφέρουσες. Συγκεκριμένα λοιπόν η επιστολή του Αρχιεπισκόπου αναφέρει ότι:

«Αξιότιμο
Κ. Ηλία Ψινάκη
Δημοτικό Σύμβουλο Αθηνών

Αξιότιμε κύριε Ψινάκη,
Κατόπιν της συζητήσεως που είχατε στο Γραφείο του Πρωτοσύγκελου Αρχιμανδρίτου π. Μαξίμου Παπαγιάννη, με τους υπεύθυνους του προγράμματος συσσιτίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, καθώς και τις ενδιαφέρουσες προτάσεις που υποβάλλατε για το συντονισμό ομάδων καλλιτεχνών, επιχειρηματιών και ανθρώπων του πολιτισμού προς ενίσχυση του προγράμματος συσσιτίων, σας αποστέλλουμε τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό: ΑΤΕ bank 017 04 006043 75 και το IBAN: GR 9504306240000170400604375, όπου δικαιούχος είναι η ΑΜΚΕ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και θα είναι μόνο για την κατάθεση χρημάτων από τους ανωτέρω ενδιαφερόμενους και αποκλειστικά για τα εν λόγω συσσίτια.
Εύχομαι κάθε ευλογία του Πανάγαθου Θεού μας εις τη ζωή σας και επιτυχία στην υλοποίηση της προτάσεώς σας.

Μετ’ ευχών διαπύρων
Ο Αρχιεπίσκοπος
Ιερώνυμος Β’»

Έτσι λοιπόν, μετά τη συνάντηση αυτή, ο Ηλίας Ψινάκης έχει και την αρωγή της Εκκλησίας για την εκστρατεία του «Για ένα πιάτο φαΐ» που δυστυχώς, το έχουν ανάγκη πολλοί συμπατριώτες μας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε