Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Αρλέτα: “Πόσο λυπάμαι” και “το τραγούδι της ερήμου” για το αντίο! [vid]

Αρλέτα
Φωτογραφία από: Youtube

Συγκλονιστικές στιγμές για το τελευταίο αντίο στην Αρλέτα. Η φυσαρμόνικα και το τραγούδι σήμα – κατατεθέν στην κηδεία…

Αμέτρητοι άνθρωποι, φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές βρέθηκαν στο 1ο νεκροταφείο για το τελευταίο αντίο στην πολυαγαπημένη Αρλέτα. Η κηδεία της τραγουδίστριας που έγραψε την δική της ιστορία έγινε σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης, με τα δάκρυα να κυλούν στα πρόσωπα των περισσότερων.

Ανάμεσα στους φίλους της ήταν η Σανη Μπαλτσή, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Ρένος Χαραλαμπιδης, ο Μάνος Ελευθέριου, αλλά και η Γιώτα Γιάννου.

Πάρα πολλά ήταν τα στεφάνια που έστειλαν προσωπικότητες όλων των χώρων αλλά και οργανισμοί για την αγαπημένη τραγουδίστρια. Μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, η ΕΡΤ, η Χαρούλα Αλεξίου και πολλοί άλλοι.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε στο newsit.gr ότι «σήμερα φεύγει μια ολόκληρη ιστορία, η ομορφιά της νιότης μας»…

Η πιο “δυνατή” στιγμή, πάντως, ήταν ο τρόπος με τον οποίο οι παρευρισκόμενοι είπαν το τελευταίο αντίο: Με τραγούδι…

Η Γιώτα Γιάννου στάθηκε πάνω από το φέρετρο και είπε τα εξής συγκλονιστικά λόγια: “Αρλέτα, το ραντεβού που δώσαμε δεν έγινε ποτέ γιατί το’ σκασες. Εγώ κράτησα την υπόσχεσή μου… Αυτό που δεν έγινε σπίτι σου, θα σου παίξω φυσαρμόνικα. Αυτό που γουστάρεις“.

Αμέσως μετά έπαιξε την μελωδία του τραγουδιού “Πόσο λυπάμαι” και όσοι βρέθηκαν στο σημείο πραγματικά έζησαν συγκλονιστικές στιγμές. Βοηθούν κι οι στίχοι άλλωστε: “Πόσο λυπάμαι τα χρόνια που πήγαν χαμένα… πριν να γνωρίσω εσένα … που πρόσμενα καιρό! Μα πώς φοβάμαι πως ίσως μια μέρα σε χάσω… γιατί να σε ξεχάσω… ποτέ δεν θα μπορώ….“.

Δείτε το βίντεο

“Αντίο” με το τραγούδι της ερήμου…

Αμέσως μόλις τελείωσε το τραγούδι, οι παρευρισκόμενοι ξεκίνησαν να τραγουδούν ένα από τα τραγούδια που είναι όσο λίγα άλλα, συνυφασμένα με την Αρλέτα, δηλαδή το “τραγούδι της ερήμου“…

Δείτε τις συγκλονιστικές στιγμές

https://www.youtube.com/watch?v=lo9P_Anw0HA&feature=youtu.be

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις