Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αρτέμης Σώρρας: “Θα τον καταδίκαζαν και σε θάνατο αν μπορούσαν”! Θα κατέβει στις εκλογές η “Ελλήνων Συνέλευσις”

Αρτέμης Σώρρας: “Θα τον καταδίκαζαν και σε θάνατο αν μπορούσαν”! Θα κατέβει στις εκλογές η “Ελλήνων Συνέλευσις”

Ένα επικοινωνιακό σόου με τις γνωστές εξαγγελίες για τα 600 δις αλλά και καταγγελίες για απόπειρα δολοφονίας του Άρτεμη Σώρρα διοργάνωσαν τα μέλη της Ελλήνων Συνελεύσις μαζί με τους δικηγόρους του κ. Σώρρα σε κεντρικό ξενοδοχείο χωρίς να δώσουν απάντηση στο που κρύβεται ο αρχηγός της οργάνωσης.

Ο δικηγόρος του Άρτεμη Σώρρα, κ. Βασίλης Νουλέζας, τόνισε πως ο πελάτης του θα καταθέσει αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που του επέβαλε το τριμελές εφετείο κακουργημάτων Πατρών κάνοντας λόγο για εσφαλμένη και ελεγκτέα πρωτόδικη απόφαση.Υπενθυμίζουμε πως και οι δύο καταδικάστηκαν σε οχτώ χρόνια κάθειρξη. 

“Αν το ποσό της οφειλής ήταν μεγαλύτερο, θα τον καταδίκαζαν σε ισόβια ή ακόμη σε θανατική ποινή. Είναι εσφαλμένη και ελεγκτέα η πρωτόδικη απόφαση. Είχε μόνιμη και σταθερή διεύθυνση. Ένας αρχηγός πολιτικού φορέα δεν φυγοδικεί. Έφιγε κατευθείας η διαταγή της σύλληψης του. Δεν είναι φυγόποινος. Ο Αρτέμης Σώρρας έχει δεχθεί δολοφονικές επιθέσεις περισσότερες από δυο φορές και μάλιστα με όπλο”. είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας. Ο δικηγόρος του κ. Σώρρα σε ερώτησε δημοσιογράφου ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει αν τον πελάτη του τον κυνηγάει η CIA, ωστόσο, τόνισε ότι πρόκειται για το πιο οργανωμένο δίκτυο στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της Ελλήνων Συνελεύσις, κ. Θεοδωρόπουλος, μίλησε για τα 600 δις των Ελλήνων που είναι ο λόγος για τον οποίο διώκεται ο Άρτεμις Σώρρας και πέρασε στην αντεπίθεση καταγγέλλοντας αντιφασιστικές οργανώσεις πίσω από τις επιθέσεις στα γραφεία των οργανώσεων.

«Έχουμε έγγραφα από τους ΑΝΤΙΦΑ ότι βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις εναντίον μας, το παρακράτος κρύβεται»,είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος και ξεκαθάρισε ότι αρχηγός και φυσικός ηγέτης της Ελλήνων Συνελεύσις παραμένει ο Αρτέμης Σώρρας. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι η Ελλήνων Συνέλευσις παραμένει και θα κατέβει στις εκλογές.

Το λόγο πήρε και η στενή συνεργάτης του κ. Σώρρα, Βίκυ Χαραλάμπους, που εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του συνόλου των μέσων ενημέρωσης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, «βγάζετε στις οθόνες σας αφερέγγυα άτομα που καταθέτουν ψευδή στοιχεία» προαναγγέλλοντας την κατάθεση νέων στοιχείων το επόμενο διάστημα για τα 600 δις.
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ο Αρτέμης Σώρρας προτίθεται να παραδοθεί στις αρχές πριν την κατάθεση της έφεσης και της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής του, ο κ. Νουλέζας υπογράμμισε ότι αυτό είναι προσωπική απόφαση του Άρτεμη Σώρρα την οποία προς το παρόν δεν γνωρίζει σημειώνοντας, ωστόσο, ότι τόσο ο κ. Σώρρας όσο και η σύζυγος του θα δώσουν το παρών στην εκδίκαση της έφεσης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε